0 oy
823 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (62 puan)

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var :( çok başagrısı çeken bir insanim doktorum bana parol icebilirsin dedi ama evde parol plus varmiş içtikten sonra farkettim plus olduğunu. Normal parolla plusin arasinda fark varmi ya da içen oldumu hic merak ettim.

4 Cevap

0 oy
(1,321 puan)

Bnimde cok basm agriyor arada ama hic ilac alma taraftari dglm cnm . Almiyorm esim kolonyayla masaj ypio uyuyorm braz topluyo . Sende almamaya ozen goster derim

(62 puan)
Ahhh keşke bugun cok direndim almamak için ama migren atağım tuttu inşallah bir daha yaşamam bu durumu :(
-Reklam-
0 oy
(1,437 puan)

Parol de paresetamol var sadece. Parol plus a baktım paresetamol dışında başka şeyler de var. Bence doktorunuza  sorun bunu.

(62 puan)
Yani şu ilaclari baska isimler vererek siniflandirsalar olmuyor sanki :(  sabahi sabah ederim artik. Allaha emanet evladim :( tesekkur ederim cvplariniz icin.
(1,437 puan)
Allah yardim eder endişe etmeyin ben hamileliğim başında hamile oldugumu Bilmeden bi kaç ağrı kesici almıştım ogrenince sordum doktor ağrı kesiciler pek zarar vermez demişti bana.
(62 puan)
Insallah canim :(
0 oy
(215 puan)

ben eczacı teknıkerıyım parol plusta ayrıca kafein var bi seferlik içmekten bişey olmaz bol bol su ıç dıkkat et bundan sonra gebelikte alınmaz çünkü bu tur ilaçlar  ağır gelir gerekmedikçe parol bile içme cünkü parolun fazlasıda karacığer enzımlerini yükseltir tabi aşırısı benım dediğim arada parol içmekte sıkıntı olmaz geçmiş olsun 

(62 puan)
Verdiginiz bilgi icin cok tesekkur ederim dikkat edecem bundan sonra.
0 oy
(35 puan)

Parol plusta ilaveten propyphenazone var hayvanlarda önemli bir yan etkisi bulunmamış ancak gebelik kategorisi c bir kereden Allah'ın izniyle bir şey olmaz ama mümkünse hic ilaç kullanmayın mecbur kaldiginizda yalnızca parasetamol içeren Parol minoset vs alanilirsiniz. Simdiki duurm için de endişe etmeyin içinizi ferah tutun.

(62 puan)
Bebeğim Allaha emanet :(( plusi direk çöpe attım. Bir daha ağzima sürmem.

İlgili bir soru bulunamadı

651,052 soru

3,427,389 cevap

4,259,921 yorum

184,012 üye

...