0 oy
609 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (424 puan)
Detaylı ultrason kaç dk sürüyor ve ultrason kağıdı renklimi oluyor bebek gözüküyomu tam olarak anlatabilirmisiniz 
Gebelik haftası 21+1

12 Cevap

0 oy
(158 puan)
Devlet hastanesinde yaptırıcaksanız 5 dakika sürüyor ultrasona bakan kişi geneldr bilgi vermiyor bana sadece sonuc kagadım verildi. Resimde vermediler. Sonucumu özele doktoruma götürdüm. 
(424 puan)
Özelde yaptırıcam nasıl bi kağıt verildi ultrason kağıdı vermedimi
(158 puan)
Devlette normal sonuc kagıdı veriliyor. Özelde zaten her ultrasonda resim veriyorler. Ben sonuc göstermeye gittigimde doktorum renkli ultrasonda gösterdi bebişimi. Özele gidiceksen resminide alırsın renklide görürsün büyük ihtimalle.
(424 puan)
Teşekkürler inşallah bi sıkıntı çıkmaz
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
Ben özelde yaptırmıştım canım yarım saat 40 dakika arası sürdü doktor herşeye bakıyor ense kalınlığı bacak kemik uzunluğu burun ölçüsü damarları omurgası kısacası a dan z ye aklına gelebilecek herşeye baktı ve renkli resim verdi ayrıca sonuç kağıdı gibi bir kâğıtta verdi orda yaptığı tüm ölçümler yazıyor birde cd  verdi canım benimki böyle oldu.
(424 puan)
Cd demi veriyor bende özele gidiyorum ücret ne ödediniz siz
(9 puan)
Evet yaptığı tüm ölçümlerin cd sini verdi 600 tl ödemiştik biz üzerinden 1 ay falan geçti
(424 puan)
Fazla istemiş 450 ye yaptırıcam inşallah bi sıkıntı çıkmaz
(9 puan)
Allahın izinliyle bir sıkıntı çıkmaz inşallah canım hastaneler malesef öyle hepsinin fiyatı farklı önlemi olan doktor doktor iyi olduktan sonra özel devlet hiç farketmez inşallah herşey yolunda gider bebeklerimizi sağ salim kucağımaza alırız.
0 oy
(38 puan)
Bebeğin tüm organlarına tek tek bakılıyor, bu yüzden yarım saati buluyor detaylı ultrason. Ben özel hastanede yaptırdım, renksizdi ama renkli fotoğrafını çekip raporla birlikte verdiler. Annenin rahim durumuna da bakılıyor bebeğe zarar verebilecek durum var mı diye kan akışı vb. 
(424 puan)
Yüzümü gözüküyor sadece renkli ultrason kağıdında
(38 puan)
Evet bana yüzünün resmini çekip verdiler
0 oy
(8 puan)
Bebeğin tüm organlarına bakılıyor. Özel hastanelere renkli resim veriliyor diye biliyorum. 20 dakika falan sürüyor deniliyor. Haftaya randevu aldık insAllah hayırlısı ile atlatırız. Devlet hastanede siyah beyaz bence en iyisi özele gitmek.
(424 puan)
Bende p.tesi gidicem canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz
(8 puan)
İnşallah   sizin ücret ne kadar bize 330tl denildi
0 oy
(3,487 puan)
Verilen resim önemli değil canım o sana hatıram makine nin bir tuşu ile o moda geçiyor. Özeller de genelde var zaten boşuna mı 600 TL. Ben devlette yaptırdım. Renkli resimleri çekti ama çıktı vermedi. İstersen açayım telefonuna çek dedi. Çektim. Çıktı alıcam ordan. Sağolsun yine uğraştı. Asıl önemli olan doktorun yazacağı rapor. Dopler. 45 dk sürüyor yaklaşık . 
(424 puan)
Devlette malesef randevu alamıyosun bende özelde yaptırıcam sıkıntı çıkmasında insan merak ediyo neye benzediğini
(3,487 puan)
Tabi ki bende resim aldım o da güzel bir heyecan. ama resime konsantre olup asıl öğrenmeniz gerekenleri ihmal etmeyin. Özeller de bu sorun çok var çünkü. O işin paparazzi kısmı. Ama siz suyum nasıl. Rahim ağzı boyu nasıl. Kan akışı nasıl. Kalbi nasıl. Böbrek ebadi nasıl onlar için soru sorun daha çok doktora.. Az önce de başka birine örnek verdim bir tanıdığı. Her gittiklerinde böyle resim veriyor du doktor. Bunlarda öve öve bitiremiyor doktoru. Çocuk 37 haftada bir doğdu 1200 gr. Dedim size renkli resim veriyor diye mi gittiniz birtek bu çocuğun kilosunu hicmi demedi doktor size.  Neyi önemsediğini dikkate alır özel doktoru.

Sağlıkla gelsin inşallah
(424 puan)
Teşekkürler bilgi için dikkate alıcam hepsini
0 oy
(73 puan)
Özelde yaptırdım ben 55 dk sürdü benimki. Aklına gelebilecek herşeye bakıyorlar bebekle ilgili. Parmaklarını bile saydık biz. Renkli ultrason ayrıca dvd de videosunu verdiler bana. 
(424 puan)
Teşekkürler bende özelde yaptırıcam inşallah bi sıkıntı çıkmaz
0 oy
(549 puan)
Ozelde yaptirdim 45 dk sürüyor hem fotoğraf hemde video verdiler bana
(424 puan)
Teşekkürler
0 oy
(575 puan)
Devlette yaptırdım 15 20 dj vardı her şeyine bkıldı
0 oy
(1 puan)
Ayrıntıliyi perinatalojide yaptirdim.  Yaklaşık bir buçuk saat sürdü, beyin damarından tutunda ayak parmaklarına kadar bakıldı.  Bize hem yarim saatlik video , renkli resim, siyah beyaz resim, ve rapor olarak verdiler. Raporda bütün organlarin ölçüsüne kadar yazior. 
(424 puan)
Özeldemi devlettemi yaptırdınız
0 oy
(2,606 puan)
Bebeğin duruşuna göre 20-40 dakika arası sürüyor. Benim 25 dakika sürdü . Bir ara yüz üstü yatıyordu. Kalbini detaylı görebilmem için dönmesi lazım dedi. Biraz dürttü bebeği o şekilde döndü. Bebeğin beyninden ayak parmaklarına kadar he organını detaylı inceliyor. Yüzünü renkli de gösteriyor normal ultrason şeklinde de gösteriyor. Biraz sıkıcı bebeğin her yerini biz anlamadığımız için sıkılıyoruz biraz ama bebeğimiz için çok önemli 
(424 puan)
Devlettemi özeldemi yaptırdınız
(2,606 puan)
Özel hastanede yaptırdım. Flash bellek istediler. Ayrıca resimleri oraya da kopyaladılar . Bir de raporla beraber çıktısını da verdiler
0 oy
(151 puan)
Üniversite hastanesine gittim gecen hafta oldum 45 dk falan sürdü sırtı dönük olduğu için yüzünü göstermedi ama ultrason kagıdı sonuç kagıdı falan verdi kontrol esnasında bilgi verildi kilosu uzunluğu vs canım doktordan doktora değişiyor galiba bilgi verip vermemesi
(424 puan)
Teşekkürler canım bakalım bizimki nasıl olucak
0 oy
(1,751 puan)
Devlet hastanesinde yaptırdım canım egitim araştırmada 1 saate yakın sürdü renkli olmuyor ultrason resmi doktordan nasıl alıyorsan öyle oluyor ozelleri bilmiyorum sanırım onlar renkli veriyorlar ben hem özel hem devlet gidiyorum ama bütün tahlillerimi devlette yaptım 
(424 puan)
Bende özele gidiyorum detaylıyıda orda yaptırıcam devlette randevu sorunu oluyo malesef inşallah bi sıkıntı çıkmaz
(1,751 puan)
Yok canım özel devlet fark etmiyo bana 600 TL istediler bı bebek için benimki ikiz 1200 lira dediler yoksa bende özel düşünüyordum fakat rakam uçuk geldi bana
(424 puan)
Evet fazlaymış bana 450 dediler
(1,751 puan)
Her hastane farklı oluyor canım ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 373 göst.
0 oy
3 cevap 252 göst.

654,725 soru

3,441,720 cevap

4,275,720 yorum

184,975 üye

...