0 oy
124 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (162 puan)
Merhaba, ben ilk defa klomen ile gebe kalmak için tedaviye başladım. Doktorum yumurtalıklar çok güzel ve çok sayıda oluştu dedi. 

Şimdi test için adetimin gecikmesini beklememiz gerekiyor. Ama bende daha çatlatma iğnesi vurulmadan kasıklarda hafif sancılar oluştu. Sonra karnımda sancı oldu çatlatma iğnesinden sonra iki gün boyu baya yoğun ama hafif tuhaf sancı denilemicek şekilde bir his vardı. Bugün ise karnım ve belimde sancı var. İki haftayı nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Kan testi için en erken kaç haftalık olması gerek. Eğer son adetime göre hesaplanırsa ve gebelik varsa bugün ikinci haftayı doldurmuş üçüncü haftaya girmiş oluyorum. 

2 Cevap

0 oy
(20 puan)
Yap cnm bir test icin rahatlasin 
-Reklam-
0 oy
Asilamada 12 gun sure vermislerdi bana sonuç için. Cunku catlaa igneside hcg yukzeltiyor.
(162 puan)
Bende klomen kullandım ve yumurtalıklar çok iyi büyümüştü. Çatlatma iğnesi vurdu. Ancak o günden beri sancım oldu.. sonra biraz azaldı ama yine de var hafif şekilde adet sancısına benzemiyor ama daha farklı.. adetim gecikmesini bekliyorum ama bel ağrısı ve kasık ile karın bölgede ki Ağrı neden diye merak ettim
Horman igneleri vurulup yumurtalıkları disardan mudahale ile catlatiyoruz ya o yapabiliyor. Mesela benim ağrı esigim yuksek hic sancim olmadı ama benle beraber giden arkadaslarin farkli seviyelerde çekti. Birde psikolojik insan kasiklarina odaklaniyor ya oda yapabilir.
(162 puan)
Evet piskolojik olarak baya odaklanıyorum iki sene olması sorun olmamasına rağmen ilk defa kommen tedavisi gördüm. Doktor da ikiz veya üçüz olucak eğer tutarsa dedi çok sayıda yumurtalıklar büyümüştü.. ondan beri hem çok heyecan var ama okadar da çok yine olumsuz haberi alma korkusu var..
Bendede toplamda 4 tane iyu durumda yumurta vardi olmadı ama o yumurtalar bana adette bel ağrısı olarak döndü. Ama uyarmisti hemsire olmazsa adet sökülür gibi diye.
(162 puan)
Geçmiş olsun o ağrıları düşünmek bile istemem...
Cevaplarınız için teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 161 göst.

651,488 soru

3,429,248 cevap

4,261,772 yorum

184,134 üye

...