0 oy
823 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (123 puan)
kapalı
Kızlar bugun lovabadan çıkarken ayağım kaydı düşmedim ama bacaklarım açıldı ve şuan kasıklarm çok ağrıyor acile gitmelimiym başına gelen var mı kanama yok 
Gebelik haftası 34+1
Kapatılma nedeni: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

4 Cevap

0 oy
(1,201 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım uzan dinlen biraz sonra da hafif hafif yürü evde çok yormadan kendini.Kanaman yoksa bebiş de hareket ediyorsa korkma o korkuyla acıyla ağrı yapmıştır. Baktın hiç geçmiyor ters bişey var gidersin.Geçen bende düşüyordum tutundum o panikle kasınca kendimi akşama kadar sızladı karnım kasığım geçti sonra kızda kıpır kıpır zaten dünde kontrolümüz vardı hiç Bi sıkıntı yok şükür. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Dikkat et ağırlaştık artık. 
(123 puan)
Amin kardeşim ya şükür hareket ediyor kendimi kasmışım ondan galiba başta baya korktum da hareket ettikçe geçti rabbim evlatlarımızı korusn
-Reklam-
0 oy
(1,684 puan)
O anki korku ve kasılmadan olabilir ağrı.cok aşırıysa bi görünün doktora
(123 puan)
Olabilr Bi yürümeyi deniycem geçmezse giderim İnş geçer ya
0 oy
(692 puan)
Biraz dinlen geçmezse acile git kanama durumunu takip edersin 
0 oy
(286 puan)
Canısı haftan büyk yüreğini rahatlatmak istiyorsan git tabi. Çünkü ağrım var diyorsun. Ben 2 belki 3 kez düştüm ama çok şükür kızım doğdu iyi 2 yaşında. Şmdi yavaş yavaş yürümeme kendimi yormamama rağmen lekelenme oluyor. Nasipten öteye köy yok. Yüreğini ferah tut. 
(123 puan)
Ayn öle kardeşim rabbim ne derse o olur şükür hareket ediyor kanama felnda yok iyim teşekkür edrm

İlgili sorular

655,285 soru

3,443,834 cevap

4,278,080 yorum

185,152 üye

...