0 oy
209 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (192 puan)
Merhabalar, 

13 haftalık hamileyim, eskişehir ümit hastanesinde Dilek Ulusoy'a muayene oldum şimdiye kadar kendisinden çok memnundum ama hastane çok kalabalık ve personel çok ilgisiz o yüzden Eskişehir Acıbademe geçtim Mine İnan'a muayene oldum. Mine hanıma muayene olan var mı daha önce ? 
Gebelik haftası 13+5

2 Cevap

0 oy
(316 puan)
Bende ilk hamilleğimde dilek hanıma gittim ama dediğiniz gibi çok hastası var o kat çok kalabalık şuan deniz hanıma gidiyorum çok memnunum 2. Kat biraz daha sakin deniz hanım çok iyi bir insan her konu hakkında bilgi veriyor acıbademe hiç gitmedim 
(192 puan)
Teşekkür ederim cevapladığınız için. Evet Dilek hanım çok tatlı gerçekten kendisiyle ilgili bir sıkıntı yok ama dediğiniz gibi çok hastası olduğu için muayene süresi de kısa. Kan vermek için de çok bekliyoruz çok kalabalık oluyo pandemi döneminde biraz sıkıntılı bir durum. Birde doğum ümit ile acıbadem arasında doğum ücretlerinde çok az bi fark var ama hastane ve hizmet olarak dağlar kadar fark var. Bakalım umarım memnun kalırım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. :)
(984 puan)
Umit ve acıbadem de doğum ücretleri nedir biliyor musunuz acaba ?
(192 puan)
Şöyle, ümit de sezaryan 6500 dü acıbademde 7750 lira civarı, normal doğumlar da ikisinde 1000 lira daha ucuz. Çok fazla fark yok aralarında ama dediğim gibi hizmet olarak çook farklı gerçekten. Kesinlikle Acıbadem diyorum. Çok memnunum şuan. Doktorum Mine İnan kendisi de çok tatlı ve detaycı. Normal muayenem 45 dk sürüyo, her defasında bebeğimin parmaklarına kadar bakıyor. Beni detaylı muayene ediyor. Bacaklarımda varis olup olmamasına kadar bakıyor.
(984 puan)
Acıbadem muayene ücreti ne kadar istediğiniz zaman randevu bulabiliyor musunz , doğuma kesin Dr mu giriyor. Ben 32 haftadayim kabul edr mi acaba , bide doğumun bayrama gelme ihtimali var bazı hastanelerde kim.nobetciyse o giriyormuş
(192 puan)
Muayene ücreti 225 tl Mine hanımın, prof. Ler 275 tl. Ben henüz 24. Haftamda olduğum için doğum ile ilgili konuşmadım doktorumla henüz. Normal doğumda doktordan ziyade ebe önemli zaten, sezaryene de kendi doktorumuz giriyo tabi. Hiç bilmiyorum. Ama Acıbademdeki bütün doktorlar çok iyi yani öyle bile olsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Randevu konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım. 2-3 hafta önceden alıyorum ben randevularımı. Acil bir durum olduğunda çok yardımcı oluyolar hemen ara randevu ayarlıyor bir gün öncesinde bile. Bir defasında pat diye aramadan gitmiştim, bir durum olmuştu,bir şey sormak için girmiştim, o zaman bile mine hanım kabul etti, hatta ultrasonla bile bakmıştı bebeğime :)
-Reklam-
0 oy
(12 puan)
Mine hanımdan memnun kaldınız mı ?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 190 göst.
0 oy
1 cevap 372 göst.
0 oy
1 cevap 525 göst.

648,541 soru

3,417,992 cevap

4,248,768 yorum

183,324 üye

...