0 oy
332 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (376 puan)

Merhaba arkadaşlar saçlarım çok cansizlasti acaba kestiren oldumu?

4 Cevap

0 oy
(1,019 puan)

Ben kısacık kestirdim

-Reklam-
0 oy
(831 puan)

Kestir bence cabuk uzuyor hamilelikte zaten ben kestrdim valla 

(376 puan)
Hadi ya .baya bi cansizlasti dökülmeye başladı o yüzden az da olsa kestirsem mi dedim
0 oy
(4,314 puan)

Bn dökuluyo dye kestirdim hamilelikte uzuyo dye güvenerek :( hic uzamiyo , normaldede uzamazdi zaten 

0 oy
(606 puan)

Saç kestirdiğin zaman vücut bütün  vitamini saça gönderdiği için bebeğin vitaminsiz kalabilirmiş . İlk 3 ay kesinlikle kestirmeyin sonrasında da tavsiye etmiyoruz diyorlar .  Bende çok rahatsizim boyasından da kırıklarım da  . Çok  araştırdım malesef cesaret edemiyorum senin de bilgin olsun canım

(38 puan)
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 1hafta önce kestirmiştim. Sonra 6haftalık hamile olduğumu öğrendim. İçinizi ferah tutun ve çok fazla herşeyi takıntı haline getirmeyin. Eskiden annelerimiz ananelerimiz hiçbişey den habersiz bi şekilde doğururlarmış. Ne kadar sakınırsak okadar sıkıntı yaşıyoruz. Ben allaha emanet ettim belli başlı şeylere dikkat ediyorum. Çok ayrıntıya girersem stresten erken doğururdum valla :)
(606 puan)
Çok ayrıntıya girmemek gerek tabiki ama eskilere göre de yaşama .  Eskiden  olan süt ürünleri bakliyat  sebze yada meyvede olan vitaminin  şuan  yüzde kaçı olur bilemeyiz. Artık herşey katkılı ve hormonlu yani eskiden olduğu gibi sağlıklı değil bu yüzden şimdiye göre yaşamamız gerek sonuçta  tek başına  sana zor yeten vitamini şuan ikinci bir canla paylaşıyorsun  temkinli olmak da fayda  var :)

İlgili bir soru bulunamadı

650,778 soru

3,426,377 cevap

4,258,738 yorum

183,917 üye

...