0 oy
360 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (984 puan)
Yarın detaylı ultrasona gireceğim sekreter birşeye gerek yok dedi ama . Götürmem gereken bişey var mı eski tahliller ,.ultrason kağıtlari fln?
Gebelik haftası 21

6 Cevap

0 oy
Yok canım onlar her detaya baştan bakıyorlar 
(984 puan)
Ayy inş güzel gecer her yerini gösterir yüzünü çok merak ediyorum . Bide üçlü tarama riskli çıktı ins sorun yoktur .
-Reklam-
0 oy
(150 puan)
Tek soylemem gereken sey tahlil falan birsey degil ama tok karnina git ama sekerli seyler baklav cikolata falan yeme bence :)) o kdar hareketli olmasini istemiyorlar bebegin ben cikolata yemiştim doktor disari çık biraz yürü gez gel bebek cok hareketli demişti :)) 40 dk icinde bi kere tek yuzunu gorebildim eller kollar hep yuzunu kapatiyordu 
(984 puan)
Benimki de yüzünü kapatıyor . Bakalım napcaz yarın ins gösterir . Üçlü tarama riskli çıktı ins bir sorun yoktur Dr güzel şeyler söyler .
(984 puan)
Yaa ben hala pek hissedemiyorum çikolata fln yiyorum sola yatıyorum bana mısın demiyor oğluşum :(
(150 puan)
Nazlı seninki demekki annesi :)) korkma bazi bebekler cok haylaz oluyorlar bazilari da cok sakin oluyorlar allah saglik versin de 3lu testin yaniltma payi cok yuksekmis 2li tarama guzel ciktiysa 3lu yanlis cikabiliyormus ama detayli da herseyine en ince ayrintisina kadar bakılıyor bakilmayan bi iki sey var sadece bebegin popo deligi veya damak vs goremiyorlar
(984 puan)
İns yanlış çıkmıştır. Ben ikili taramayı  yaptirmamistim .
(150 puan)
Insallah öyledir korkma hic bir sıkıntı olmaz evelallah
0 oy
(13 puan)
Benden ikili dörtlü testlerimi istemişti doktor. Devlettede ozeldede detaylıca girdim
(984 puan)
İkisinde de aynı şeyleri mi söylediler acaba . Ben devlette yer bulamadım , oturduğum şehirde iki tane prof önerdiler tiptakinden randevu aldım ins güzelce inceler içimi ferahlatir üçlü tarama riskli çıkmıştı.
(13 puan)
Ozeldeki doktor aşırı ince detaylara girdi malum perinatoloji uzmaniydi. Kafası geriye doğru uzun doğumdan sonra kontrol edilsin dedi. Bide kromozomal bir bozukluktan şüphelendi ense kalınlığında dolayi amniyosentez önerdi 21 haftalıkken gitmiştim. Test yaptırmadım sadece dua ettim. İkili dortlu testlerim normaldi benim. Devlette radyoloji uzmanı baktı 24 yada 25. Haftaydi ensesini sordum özellikle normal dedi.
(13 puan)
3 Nisan'da oglum doğdu gayet saglikli. Rahmimiz gizli bir kutu bocalamaya gerek yok diye düşündük hep dua ettik. Araştırmadık peşine düşmedik dillendirmedik sadeece dua ettik. Sizde hiç takılmayın testlere çünkü doktorlar ihtimalleri söylüyorlar.
0 oy
(1,201 puan)
Benden yaptırdıysan ikili, üçlü, dörtlü test sonuçlarını getir. Son iki aylık ultrasonlarını getir dedi canım. İkili ve dörtlü vardı onları ve ultrasonu götürdüm bilgi olarak girdiler bilgisayara. 
(984 puan)
Ben sadce üçlü tarama yaptırdım o da risk çıktı . Son ultrason kağıdı ve onu götüreyim o zman belki sorar.
(1,201 puan)
Koy çantana sen istemezse götürmüş olursun. İsterse de Bi daha git gel yapmazsın canım.
(984 puan)
Aynn sağolun
0 oy
(477 puan)
düzenledi
..............
(984 puan)
Kan alıyorlar mı ilk kez duydum . Randevum 1.5 ta o saate kadar aç bekleyemem ama tansiyonum düşük benimde . Sorun olmaz galiba sekreter bişey demedi.
(477 puan)
düzenledi
..............
0 oy
(118 puan)
Benim de 3lu taramam orta riskli cıktı. Ayrıntılı ultrasona daha 1 ay var. Içim içimi yiyor. Yarin çıktıktan sonra bana yazar mısınız. Çok merak ediyorum.
(984 puan)
Tmm ins dua edin bana . İns güzel haberler veririm sizde içinizi ferah tutun yanılma payı en yüksek olan testmis 3lu tarama .
(118 puan)
Inşallah bebeğiniz çok sağlıklıdır. Güzel haberlerinizi bekliyorum
(984 puan)
Aminnn ins herkesin bebeği hayırlı ve sağlıklı olsun .
(118 puan)
Merhaba, ayrıntılı ultrasona girdiniz mi

652,176 soru

3,431,954 cevap

4,264,769 yorum

184,325 üye

...