0 oy
226 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (28 puan)
9+5 haftalık hamileyim. Kabızlık yaşıyorum normalde hiç yaşamadığım birşey bunun için kullandığınız memnun kaldığınız bir ilaç var mı acaba doğal yöntemler işe yaramıyor. 
Gebelik haftası 9+5

6 Cevap

0 oy
(40 puan)
Su tüketin ve zeytin yağlı yeşil sebzeye agirlik verin
-Reklam-
0 oy
(757 puan)
Bem ilaç kullanmadım ama doktorum kabızlık diyeti uyguladı. Kesinlikle katı hiç bişey yemedim ekmek olarak tam buğday yedim oda 1-2 dilim, et tüketmedim bol bol su içtim öyle geçirmiştim
0 oy
(307 puan)
1 kaşık bal bir kaşık zeytin yağı bir kaşık limon bunları karıştırın üzerine biraz sıcak su ekleyip icin ac karnına daha faydalı ve düzenli olarak yaparsanız etkisini görürsünüz rabbimin izniyle
0 oy
(4 puan)
Geceden 2 yada 3 adet kayısıyı 1 bardak suyun içine koyun sabaha kadar bardakta suyun içinde dursun , sabah aç karnına saat 6 gibi kalkın önce bardaktaki kuru kayısıları yiyin  , sonra üstüne kayısı koyduğun 1 bardak suyu için , o gün içerisinde hemen faydasını görüceksiniz Allahın izniyle  :)
0 oy
(47 puan)
Suda eriyen (c vitamini gibi) magnezyum verdi doktor bana. Hem doğal hem bağırsak düzenleyici. Akşam içiyorum, sabah kahvaltıdan sonra doğru tuvalete:) ilk kabızlık başladığında telefonla aramıştım çok canım yanıyordu günlerdir tuvalete çıkmadığım için anlık çözüm olarak gliserin fitil al hemen demişti. Kullandıktan 5 dk sonra çıkarıyor tuvalete. iyi şanslar:)
0 oy
(602 puan)
Ilaci size uygunsa doktorun yazmasi daha uygun olur.. 

Banada doktorum ilac vermisti benim kanamamda oluyordu ama

Bol su, bol lifli gidalar.. karbonhidrattan tamamen uzak kalinca biraz yuruyusle toparladim.. kayisi kompostosu, kuri incir ve kuru kayisi uzerine su etkisini gordum.. ac karinla sut cok ise yariyor.. zeytinyagi 1 kasik icmek cok etkili.. karina zeytinyagi masaji rahatlatiyor.. 

Gecmis olsun..

İlgili sorular

651,351 soru

3,428,694 cevap

4,261,177 yorum

184,107 üye

...