0 oy
603 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (11 puan)
Kızlar merhaba,

Özel okulda öğretmenim ve pazartesi günü okullar açıldığı için aşırı tedirginim. Özellikle maske takmakta çok zorlanıyorum ve uzun süre öyle kalamıyorum, midem bulanıyor ve nefesim kesiliyor. Şimdiden stres oldum.

Heyet raporu alabilmek için ne gibi gerekçelere ihtiyaç var ve kaç kez alınabiliyor? İzmirde bu raporu hangi hastaneden alabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gebelik haftası 14+6

8 Cevap

+1 oy
(1,055 puan)
Heyet raporu alabilmek için yeterli sebebiniz yok ( düşük tehdidi, çalışmanız durumunda sizin yada bebeğin hayatını tehlikeye sokan bir durum v.b) o nedenle alabileceğinizi sanmıyorum. Doktorunuz en fazla 10 güne kadar verecektir bir bahaneyle, ondan sonrası yine sıkıntı.
-Reklam-
+1 oy
(1,617 puan)
düzenledi
heyet raporu riskli, yüksek riskli gebeliklerde verilebiliyor. 32 haftada da mecburen doğum iznine ayrılmak zorunda kalırsınız. doğum izniniz erken başlar yani. bilmiyorum keyfi veren olur mu? kendi doktorunuz belki 3 5 gün verir. 
0 oy
(3 puan)
Bana da yardimci olursaniz sevinirim .bende ariyorum hastane 
0 oy
(493 puan)
Bacim hepimiz çalışıyoruz ve o maskeleri takıyoruz devlette çalışmış olsaydınız idari izin var biliyorum maskeni takip işine devam edeceksiniz yada sürekli rapor heyet size bunun için rapor vermez
(85 puan)
Ben bir üstteki yeni anne isimli arkadaşa sormuştum o devlette imiş, yanlış yere yorum yazmışım galiba :) evet özelde daha zor Allah yardımcıniz olsun
(37 puan)
Nüfus müdürlüğündeyim. Benm insiyatifime bağlı ben personele ihtiyacım var dersem çalışmak zorundasınız deei kimseyi çıkarmadı. Engelli personelimiz var 2 yaşında çocuğu olan anne var  kronik rahatsızlığı olan var hepimiz geliyorz. Maalesef merhamet olmadımı bi insanda özel devlet fark etmiyo
(85 puan)
Diyecek bişey bulamıyorum, Allah böyle gaddar insanlara mevki makam vermesin
(493 puan)
Yapcak birsey yok özel devlet fark etmiyor bende ozeldeyim  büyük fabrikalarda hamilelere izin veriliyor onu biliyorum
(37 puan)
Amin.
0 oy
(1,035 puan)
Bazı tıp merkezleri doğum sonrası için annelere yardımcı olmak adına heyet raporu verebiliyor (ücret karşılığında). Ama hamilelikte verirler mi bilemem. Googla izmirde heyet raporu veren tıp merkezleri yazın forum sitelerinde herkes hastane hastane yazmış
0 oy
(623 puan)
Ben özel hastaneden aldim. Ben demeden doktor verdi zaten direkt. Ben Meb deyim, bir sıkıntı olmadi canim. Direkt 20 gün verdi.
(623 puan)
Yooo doktor direkt 20 heyet verdi bir sıkıntı da olmadi. Idarem hemen işledi mebbis e. Hamilelik olunca kimse riske atamaz.
(85 puan)
Anladım heyet diyince direkt 30 gün geldi benim aklıma, 20 gün heyet olarak daha önce duymamıştim :)
(623 puan)
Doktor bitince gel bir daha vereyim hatta dedi, bir de benim görev yaptığım yer cok uzak ve hastane yok belki ondan vermistir, ama üniversite hastanesinde vermediler özelde direkt verdi. Sen de riske atma kendini ve bebeğini, özele git hemen alabilirsin direkt eline veriyorlar.
(85 puan)
Haftaya ikili test için özele gidicem heyet raporunu sorayım bende, evragin altında birden fazla doktorun imzası vardı değil mi heyet olduğu için, bilgiler için teşekkürler:)
(623 puan)
Rica ederim, toplam 3 doktor 1 başhekim yanlış hatirlamiyorsam canim :) rica ederim, sağlıkla gelsin bebişler
0 oy
(186 puan)
Daha gebeliğin iz çok yeni heyet doguma kadar size sürekli rapor veremez 32 haftada analık raporunuzu alırsınız eger zaten sürekli rapor ile o doneme kadar gelırse iz oda sıkıntıya düşer yani analık raporu bende çalışıyorum özel sektördeyım takıyorum maskemi 25 haftayım şuan en başından beri devam ettim işime rapor oyle kolay alınmıyor malesef çok arastırdım bende 32 haftayı beklıyorum az kaldı 
0 oy
(1,264 puan)
Ben de öğretmenim, düşük riskiyle kanamada bile doktor sadece 1 hafta rapor verdi. Siz bir sorununuz yokken heyet raporu düşünüyorsunuz.
(85 puan)
Bana geçen sene düşük riskimde istirhat et dediler evinde, bende çalışıyorum dedim masa başı ise gerek Yok diye hem özeldeki hemde devletteki doktor rapor vermedi bende ilk gebeligimdi bilgisizlik herhalde gerek yoktur dedim vermediklerine göre, 2 hafta sonra kürtaj oldum özelde adam operasyon sonrası normal yaşantina dönebilirsin dedi ,1 hafta istirahat istedim vücudum normale dönebilir belki ama psikolojim ne olacak , bazi doktorlar da demeden kendi veriyor raporu neye göre değişiyor anlamıyorum
(1,264 puan)
Aslında ben de rapor alacak kadar acil bir durumum olduğunu düşünmemiştim, servikal uzunlukla ilgili bir şeylerden bahsetti. Yapı olarak fazlasıyla bir panik bir doktordu, onun da etkisi vardır Fatma hanım. Ama soru sahibinin böyle bir sorunu yok anladığım kadarıyla.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,175 göst.
0 oy
4 cevap 317 göst.
0 oy
17 cevap 359 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
23 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Minnakannee7 (87 puan) sordu

654,181 soru

3,439,646 cevap

4,273,233 yorum

184,844 üye

...