0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)
Kızlar haftaya ikili tarama testim var. Doktora gittigimde 12+5 günlük olucak o gün cinsiyetinide öğrenmek istiyorum. Fakat etrafımdakiler bebegin kendini göstermesi için tatlı falan ye diyolar ama ben kararsızım o gün ikili tarama testi yaptırcam bebegin hareketli olması testi yapmayı zorlaştırırmı? 
Gebelik haftası 11+2

4 Cevap

0 oy
(240 puan)
Tatlı yesende bu haftada ogrenemessin 17 öğrenirsin anca
(80 puan)
Canım gittiğim doktor 12 haftada söylüyor. Akrabalarımda ki bütün kadınların hepsi daha doktorumun hastasıydı. Hepsine de 12 haftada cinsiyeti söyledi hepside doğru çıktı :)) Umarım benimkinide görür :))
-Reklam-
0 oy
(178 puan)
Yok bizimki çok hareketliydi hiç birsey yememe rağmen cinsiyetini de gösterdi testde yapıldı harekete bağlı değil bence test 
(80 puan)
Ayy çok sağolun aklıma takılıp duruyodu. Öğrendigim iyi oldu teşekkür ederim :))
(178 puan)
Önemli değil ne demek :)
0 oy
(1,060 puan)
Ben 12+4 de ikili tarama yaptirdim .Gayet güzelce baktı doktorum.Ama ben cinsiyeti sormayı unuttum malesef.Onca sıkıntım olduğu için sağlıkla gelsin farketmez 
(80 puan)
Sağlıkla gelir insallah :) En kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah. İlk gebeliğim alışveriş yapmak istiyorum ama daha hiç bir şey alamadım. Cinsiyetini öğrensemde hamileligin tadını çıkartmak için alışveriş yapsam diye sabırsızlanıyorum :))
0 oy
(677 puan)
Zaten hareketli olması için ultrasyona bakana doktor bile bişeyler ye diyor meyve suyu ve çikolata yiyip için yarım saat önce cinsiyeti söylemezler erken
(80 puan)
Okudugum kadarıyla galiba kanda alıyorlarmış. Kan için açlık tokluk fark ediyomu? Cevapladığınız için teşekkür ederim:) Ama cinsiyet konusunda doktoruma güveniyorum 12 hafta cinsiyette hiç yanılmadı umarım ben de yanılmaz :))
(677 puan)
Yok tok veriliyor kanda aç gitmenize gerek yok doktorun cihazı iyiyse bebekte gösterirse belki ama ben 17 hafta ogrendim :)
(80 puan)
Rabbim kucağımıza aldığımız  günleride nasip eder insallah. Bakalım haftaya heyecan büyük. Siz kaç haftalıksınız? Cinsiyet nedir :)

654,381 soru

3,440,340 cevap

4,274,033 yorum

184,887 üye

...