0 oy
199 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (221 puan)
Hamilelikte passiflora veya antidepresan kullanan varmı
Gebelik haftası 24+4

2 Cevap

0 oy
(749 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben kullandım cnm. Bazen iyicene kötü olunca içiyorum. Ama tabi aşırı bir etkisi yok.
(749 puan)
Canım bu konuda doktor ile görüşmedim. Ama benim 3. Gebeliğim daha önceki gebeliklerimde  anksiyetem yoktu.  2  side çok kolay normal oldu.  Şuan eski gebeliklerimi kolay  atlatsam da normal doğum korkum var.  Herhangi bir ağrı da olsa titreme sıkıntı basıyor.  Hatta içimden sezeryan olmakta geliyor bu konuda bende ikilemdeyim. Ya o sancıda atağım çok tetikler diye düşünüyorum.  Etrafımda anksiyetesi olup normal doğuranda var. İlk çocuğum 15 ikincisi 9 yaşında ikinci çocuktan sonra bu hastalığa yakalandım.
(1,373 puan)
Tamam anladim rabbim yardımcınız olsun.Dogdan sonra bana özelden mesaj atarmısınız yada ben atarım.Normal yada sezeryan için hiç farketmez bilgisi olanla konusmak istiyorum keske boyle bir rahatsizligimiz olmasa ve bizde herkes gibi istedigimiz tercihlerde bulunabilsek.İnsanlar beni yargiliyor o bile doguruyor normal senmi doğuramiycaksin diye ama kimse anlamiyor evet normalde guclu biriyim ama o atak aninda eriyip bitiyorum malesef ölüp yok olmak istiyorum zaten ben bu bebege nasil bakicam diye atak gecirmistim.Tabiki simdi iyiyim fakat ilk gebeligim ve ilk dogumum olucak.Rabbim yardımcımız olsun.Lütfen dogumdan sonra hemen bu programı silmeyin.Tecrubelerinize ihtiyacim var.Sizin icinde cok dua edicem
(749 puan)
Silmem canım. Muhakkak yazışırız.  Gebeliğin her evresini bu ataklarla geçirmek çok zor. Dışarıdakilere davulun sesi hoş geliyor.  İçimizdeki fırtınaları hiçbir zaman bilemezler. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
(1,373 puan)
Aminnn.Allaha emanet olun insallah sorunsuz bi sekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız :)
(749 puan)
Amin cnm cümlemiz inş
-Reklam-
0 oy
(1,373 puan)
Passiflora kullananı duydum canim cok mecbur kalinirsa 3 aydan sonrada antidepresan kullananida biliyorum.Bende anksiyete hastasiyim sadece 12. Haftamda atak gecirdim 1 ayda anca toparladim ama biraz daha zorlasaydi kesinlikle antidepresan veya passiflora kullanirdim.Bende 24+2 oldum.Sizde kendiniz karar verip hareket edin.Rabbim yardimciniz olsun
(1,373 puan)
Bide canım kafana gore onceden kullandigin antidepresani kullanma doktoruna danis gebelikte baska antidepresanlar kullaniliyor.
(221 puan)
Doktorum antidepresan kullanabilcegimi dedi ama 2hafradr berbat durumdayim2 haftadr  dayanmaya çalisiyorum dua edin
(1,373 puan)
Rabbim yardimciniz olsun gercekten cok zor bir durum.Size youtubeden İzzet Güllü videolarını öneriyorum.İnanin bana cok iyi gelmisti atak zamanlarimda sizde bir bakın derim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
4 cevap 128 göst.
3 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nevin74 (27 puan) sordu
0 oy
5 cevap 243 göst.

655,582 soru

3,444,999 cevap

4,279,509 yorum

185,223 üye

...