0 oy
883 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (235 puan)

iyi akşamlar kızlar, 36+5 gunluk hamileyim bugün dr kontrolüm vardi, nst bağladılar, çok fazla hareketli değildi kızım, sonra serum verdiler tekrar nst bağladılar ama bu defa burundan oksijen vererek nst çektiler, normal seyrinde çıktı ve sanci çıkmadı, ogleden sonra ayrıntılı usg ule bakalım dedi, bakıldı kan akışı vs herşeyi normal çıktı ancak plasenta yaşlanması görünüyor fazla olmamakla birlikte ve kafası haftasına gore biraz küçük kalmış, dr sonucu size söyleyecektir dedi, neyse tekrar indim dr yanına, tekrar usg ile baktığında ayrıntılı ile doktorun usgleri tutmuyor, daha önce yaptırdığım ayrıntılı usg sonucunu istedi, sabah tekrar gidicem nst için, ona göre bakalım belki gün veririrm sezaryen olur dedi, başına böyle bişey gelen var mı?

Gebelik haftası 36+5

2 Cevap

0 oy
(580 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Benim olmuştu ilk kızımda, 36+1 de doğum yaptım. Bebek gelismeyecekti zaten dedi, sorunsuz bir doğum oldu. Kuvezde falan kalmadı kızım. Endişelenme hiç 

(235 puan)
çok teşekkür ederim, inş. sorunsuz şekilde doğar, ilk olunca endişe duyuyor insan, rabbim cümlemizin evladına sağlık versin
(297 puan)
Normal doğum olamıyomu ki sezeryan istiyo doktor normal doğuranda var diye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(827 puan)

Bugunku kontrolumde plesenta yaslanmadi cikti. Nst sonuclarinda bebegimin kalp atisi normalmis. Plesenta yaslanmasinda plesenta ayrilabilir dedi içten kanama yapar anlayamazssin dedi. Gunluk hareketlerini kontrol etmem gerekiyormus. Normal doguma engel degil dedi. 36 haftadayim kilosu normal ama insanın canı sıkılıyor 1 ay kalmisken. 

(235 puan)
ben de onun üzerine 2. gün doğum yaptım :)) o gün sancim oldu, ertesi gün dr gittim yine sancim vardı, akşamına yatış yapıldı 2 cm a olma var diye, sabah kalktigimda sancılar sıklaştı iyice 11bucukta 7 cm açılma ile doğum odasına aldılar 1de doğum yaptım çok şükür :) tabi erken olması insanin canini sıkıyor ama kendin takip et kendini, adet ağrısı gibi bi ağrı geliyordu önce 2 saate bir sonra saatte bir sonra fazlalaşıyor, çok dikkat edin :)
(827 puan)
Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun.  Erken dogumla ilgili doktorum suan yok dedi ama ne olacagida belli olmaz.
(235 puan)
amin canim insallah, darısı herkese insallah, tabi erken doğum değil :)) rabbim isteyen herkese versin

İlgili sorular

644,140 soru

3,402,146 cevap

4,229,579 yorum

182,161 üye

...