0 oy
583 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (213 puan)
Şanlıurfa'da özel hastanelerin herhangi birinde doktor tavsiyesi olan var mı ?
Gebelik haftası 27+4

3 Cevap

0 oy
(15 puan)
Bende şanlıurfa dayım, metrolifede Esra ünala gitcem iyi Bi doktor diye duydum
(213 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(127 puan)
Ben Şırnak'tan Şanlıurfa ya lotus hastanesine gitmiştim. İmren Ayhan a o zmnlar hamile değildim ama baya ilgili ve çok sakin bir doktordu. Gayet açıklayıcı ve rahatlatıcı bir yapısı var. Gitmek istersen dene derim.
(213 puan)
Teşekkür ederim
(323 puan)
Karaköprü de mı oluyor
(127 puan)
Evet canım karakoprude ben geçen sene gitmiştim. Bı sağlık problemimden dolayı. Sağolsun çok ilgilendi. Ve konuşmasıyla baya rahatlatti. Ki hamilelikte bu hassasiyet daha önemli oluyor.
(323 puan)
ilk bebeğimi 19 haftada kaybettim rahim ağzı  yetmezliğinden dolayı  dedi  ikincisine hamile kaldım 12 haftada serklaj atıldı ama dikise rağmen 24 haftada doğdu sezeryan la almak zorunda kaldılar kaybettim kaç gün önce  doktor benim prblemimden anlar mı iyi bir doktor mu
(127 puan)
Hiç bilmiyrm canım ama kadının çantası dolu diyebilirm. Sen bu sıkıntılarını anlatınca belki daha iyi bir şekilde yonlendirebilir. Sabırla dinliyor. Ne yapman gerektiğini eminim güzel bir şekilde anlatır ve uygular. Eğer orda yaşasam yine giderdim o bayana.allahim hayırla kucağına almanı nasip etsin.bu doktor sana umut olsun inşallah
(323 puan)
allah razı olsn  canm
0 oy
(450 puan)
Ben ilçede kalıyorum. Araştırmıştım, Orhan balçık Mehmet ağar iyi diye duymuştum. 
(213 puan)
Özel hastane mi bende ilcedeyim ama bulunduğum ilçede iyi bir doktor yok
(450 puan)
Evet Orhan balçık sanmed Mehmet agarin kendi kliniği var kuzenim de Urfa da bir doktora gidiyordu gayet memnun özel klinigi olan bayan bir doktor. İsmini öğrenip söylerim size. Ben Siverek de kalıyorum burdaki doktordan memnunum o nedenle ileriki haftalarda Urfa'ya gitmeyi düşünüyorum.
(323 puan)
benim de çok iyi bir doktora ihtiyacım var
(7 puan)
Merhabalar bende  Mehmet Agarin iyi bir doktor olduğunu duydum arkadaşda sezeryanla yaptı doğumunu dikişlerinin çok iyi olduğunu söyledi. Tabi fiyatı biraz fazla en son 2,500 demişlerdi doğum için ama bir güncelleme gelmiş onu da gidince söylüyorlar oyüzden öğrenemedim bilen var mı acaba ?

653,865 soru

3,438,499 cevap

4,271,979 yorum

184,759 üye

...