0 oy
323 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (41 puan)
Yenıdoğan brbrklerınıxı gun ıcınde uyuttugunuzda nereye koyuyorsunuz besıgıne mı yada uyanıkkrn surrklı kucakta degıldır heralde kanepeye falan mı uzatıyorsunuz bunu sunun ıcın soruyorum babynest gerejlı mıdır bu gıbı durumlar ıcın ?
Gebelik haftası 23+3

2 Cevap

0 oy
(3,487 puan)
Gerekli değil canım. Beşiği ne koyarsın. Koltuğa serserim birşey üstüne koyarım. Uyumaz çocuk ne babynest miş. Ayağında sallamak zorunda kalırsın da o ayağı çekemezsin hemen uyanır nerede alıp başka yere koyucan. Çok paran varsa al tabi. Ama ben para vermem.

İlk çocukta akıllandım da ondan almam. Ahhh ahh akülü araba aldık da çamaşır sepetine binip oynadı. Bu sefer bir beşik bir bebek arabası bir araç koltuğu dahada ona birşey almam. 
(41 puan)
Ayy valla ıcımı okuyodun ya gercekten gosterıs yapmak ıcın hepsı gereklıymıs gıvı alıyolsr Allahtan gosterıs merakım yok ya
(3,487 puan)
Canım kafamıza sokuyor sosyal medya. Maalesef. Mesela ben çocuk düşünürken şeye sardım. Hamilelik esnası çekim. Çocuk doğunca sepete falan koyuyorlar ya çocuğu komik giysiler ile. Eşime gösteriyorum arkadaşlardan yapıp resim atan var falan. Eşim en son dedi ya benim hiç merakım yok böyle konularda kusura bakma ama bana görgüsüzlük geliyor. Yani sanki bir sende var bu çocukta herkesten farklı resmi olsun şusu busu olsun. Resim işte çek çocuğu. Ama istersen yap dedi.

Sonra eşimle sinemaya gittik. Eltiler savaşıyor mu ne. Gupse özay on filmi. Orda bu çekim ile ilgili bir sahne vardı. Eşim bana baktı göz kırptı ben aldım mesajı. Neyseki dedim erkenden izledim. Vazgeçtim o fikirden
(41 puan)
Neysekı ben ona merak sarmadım ama onu da kafama sokmaya calısanlar oldu yapacak mısın falan dıye en ıyısı hıc yapmamak da uzak olmak ayrıca o fılmı bende ızledım ve sanırım gercegını yasıyorum eltımle resmen ben hamılr kaldım sımdı de o hamıle benım kızım olacak o da kız olsun dıyr gunune denk getırmeye falan calısmıs Allh ıyılerle karsılatırsaın her zaman
(3,487 puan)
Hahaha çocuktan önce izlemem benimde çok iyi oldu eşim bana baktıkça küçücük oldum :)

Boşver canım aman sen gelme o gazlara. Benim bir arkadaşım vardı. Vardı diyorum çünkü bazı böyle tutarsız halleri yüzünden değil artık. Oğluma doğumgünü yapıyorum çocuğu yok o dönem onun. Yeni evliydi belki nişanlı. Geldi ay özel pasta mı yaptınız ay ne gerek var çok pahalı bilmem ne. Yahu pasta işte altı üstü. Yatırdım çocuğuma heves ettim. Tasası niye sana düştü. Küçük çocuğa ne gerek varmış. Sonuç doğurdu çocuğuna 1 yaş doğumgünü Cafe kapattı :) insan oğlu işte hep Kendini ki herkesten değerli sanıyor. Beni çağırdı dedim ben çalışıyorum nasıl geleyim. İzin al demez mi. Yahu doğumgünü için izin mi alınır. Ama herkesin çocuğu kendine değerli. Onlar yaptıysa muhakkak şarttır o. Harikadır. Sen yaptıysan gereksiz dir. Küçümser. Ama daha fazlasını yapmak için Çabalar.
(41 puan)
Aynrn cok dogru demıssın valla ınsanoğlu ıstr kıdkanvlık oluyor her seyde sankı butun hersey onların hakkı dıgerlerı haketmıyor oylelerını bosvercen en ıyısı
-Reklam-
0 oy
(771 puan)
Babynest falan bana gereksiz geliyor boşuna o kadar para vermeyin beşiğine koyarsiniz ya da koltuğa bir şey serer yatirirsiniz. 
(41 puan)
Aynen tesekkur edıyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 174 göst.
0 oy
0 cevap 218 göst.
0 oy
11 cevap 1,532 göst.
0 oy
5 cevap 304 göst.
4 Ağustos 2018 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde flower (135 puan) sordu

649,713 soru

3,422,344 cevap

4,254,163 yorum

183,628 üye

...