0 oy
387 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (165 puan)

Az önce saat 8 civarı kahvaltı hazırlıyordum ve midem bulandı özür diliyorum söylüyorum böyle açık açık ama....

   Önce bir şey gelmedi sonra ise kan kustum bu durumu yaşayanlar var mı ilk kez oldu tekrarlasam doktora gitmeyi düşünüyorum. Sizde böyle oldu mu hiç ? 

Gebelik haftası 18. hafta

7 Cevap

0 oy
(9,888 puan)

Bogazini tahris etmis olabilirsin cnm hep kusuyomusun bu haftaya kadae

(165 puan)
Evet hep kusuyordum ama biraz daha düzene girmişti bu aralar neredeyse sabah kusmalarım yoktu.
(9,888 puan)
Himm kusma kotu kendini zorlamis olabilir sin ana bana sorarsan kan gelmesi jotu olabilir cnm bi git derim 2. Bekleme
(165 puan)
Kusarken zorlanmadım canım ama illa ki mide kasıyor kendini. Haklısın eşime korkutmadan söylemeye çalıştım ama doktora gidelim diyor. Gitsek iyi olur. Teşekkür ederim cevap verdiğin için :))
(9,888 puan)
Haber ver cnm bana da git mutlaka
-Reklam-
0 oy
(209 puan)

Boğazın tahriş olmuştur yada diş etlerinde bi kanama meydana gelmiş olabilir canım benim kusunca diş etlerim çok kanıyodu 

(165 puan)
Hamilelikte diş etleri hassas oluyor doğrudur ama benim normal bildiğin kandı dişten gelse bile o kadar çok gelmezdi şuan iyiyim çok şükür. Bir kez daha tekrarlarsa gideceğim.
0 oy
(202 puan)

Evet canım bende yaşadım aynı şeyleri kusarken kan gelirdi ilk 6 ay çok kotuydum günde 5.6 defa şuan 36 haftalık oldum hala sabahları midem bulanıyor doktora sormuştum bu durumu oda midende yara olabilir ddi ve midemde ülser var benim ondan kaynaklanıyor Muş o kan mide şurubu içince geçti inşallah seninde geçer geçmiş olsun

(6 puan)
Bende mide yanmasi.tursumasi.sanki modemde su kalmamosdi kusmakdan
(202 puan)
Evet ilk aylar çok kötü malesef ya Allah yardımcın olsun canım
(165 puan)
Ben de beşinci aydayım ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşınca korktum midem de ağrıyor canım da çok ekşi çekiyor yerken dikkatli olsam iyi olur. Ama şuan iyiyim çok şükür.
0 oy
(1,176 puan)

Tabiki bunu dr a muhakkak bildir ... ama kusarken yaşanan en normal olaylardandır kan gelmesi midedeki kılcal damarların genişlemesinden kaynaklanıyor muş yada boğaz tahrişi çünkü aylarca kustum en şiddetlisinden artık kalp kaslarım ağrıyordu sanada çok geçmiş olsun endişe etme ama muhakkak dr a danış derim..

(165 puan)
Evet hamilelik zor hemen hemen bende yaşadım kan gelince de korktum ama büyük ihtimal çok kasılmaktan. Ama iyiyim şuan çok şükür
0 oy
(2,563 puan)
Açık açık dedi.gin. Önce safran kusmussun herhalde. Buda asittir ve boğazı yakar. Tahriş sonucu boğazından kan gelmesi durumu olabiliyor. Ben dogurdum çok sukur. Hergun 7-8 kere kusardim. Midem delinmişti nerdeyse. Benden de gelirdi. Ama çok çok gelirse git. Böyle tujuruge bulaşmış az az açık biseyse boğazından geliyodur. Ama kusarken bildiğin kan gelirse git . Ama sanmiyorum midenden gelecegini. Duramazsin mide adamı mahvediyir.
(165 puan)
Tarif ettiğine göre pek olmadı canım ama aç karnına genelde safran oluyordu öyle bir şey bekledim önce şeffaf su geldi sonra kan ama şuan iyiyim cevaplarınız için teşekkür ederim. İkinci de olursa doktora gidecegim zaten belirtirim durumu :)
0 oy
(749 puan)

Banada olmuştu Dr tahriş ten dedi bişey de vermedi öyle geçti bı sorun olmadı yani

0 oy
(38 puan)
bende 9 haftadayim 2kes oyle oldum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
6 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Bahar_65 (159 puan) sordu
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.

644,220 soru

3,402,467 cevap

4,230,019 yorum

182,190 üye

...