0 oy
1,819 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (332 puan)

Ben aslında ağda yapıyorum genitale ama 6,5 aylık oldum görüş sifir :)) ayna karşısında bı hayli zor oluyor jilet etkisi yapmayan geç çıkartan tavsiye edebileceğiniz bı tüy dökücü Krem var mı ?

Gebelik haftası 26+5

8 Cevap

0 oy
(328 puan)

Veet var canım biraz pahalı ama iyi gayet güzel 

(3,107 puan)
onunda kremini al spreyi beş para etmez bayada gec cikariyo tuyleri ama doktoruna danismadan alma ben 36 dan sonra kullandim bi kere yetti zaten bacaklarda cok ise yariyor baya uzun zaman cikarmiyo ama diger bolgelerine surmeden mesela koluna azcik sur bak tahris etmesin
(328 puan)
Yani evet doktora sorsan iyi olur sabun bile aslında kullanmayın diyor ph bozuyor diye
(332 puan)
Teşekkür ettim ;)
-Reklam-
0 oy

Gebelikte tüy dökücü kremler kullanılması pek uygun değil bence bi doktoruna sor

(332 puan)
Doktoruma danışırim muhakkak teşekkür ederim
0 oy
(655 puan)

Genital bolgeye tuy dokucu krem gebelikte onerilmiyor canim.dermotolog arkadasim var ve kadin dogum doktrum ikiside ya agda ya jilet demisti.kimyasal var ve enfeksiyona davetiye resmen.

(332 puan)
Hadi ya . Ya jilet kullanmam da insaAllah ağda yada eldiven devam ederim artık . Acisina tahammülüm yok ya canım baya tatlı oldu . 15 dakika da şipşak yapardım şimdi gözüm kesmiyor valla
(205 puan)
Aynen ya hamile kamadan önce catir catir yolardim kendim ama smdi bitanecigini bile çek cekebilirsen.:( esimede yaptrmak istemiyorum. Bu yaptıranlar nasl yaptiriyo anlamiyorum. Esimin asla o igrencligi gormesini istemem. :\
0 oy
(655 puan)

Ben hic jilet kullanmadim.sadece dusuk riskim varken doktrum agda yaptrma demisti ilk 3 ay yatrmadim.sonra tekrar yaptrdim.kendim yapiyrum ama hamileyken bilincsizce hareket etmemek icin kuafore gitmeye basladim.ama tuy dokucu kullanma canim en iyisi bile kimyasal deposu.dus alirkende genital bolgenin icini cok yikama kendi salgisi kalmaliymis fakat dustan sonra iyce kurulanman gerek.hem enfeksyonu hem mantari onluyor.

(332 puan)
Ben kuaföre falan Allah muhtaç etmesin gitmem de ağda yada eldiven devam ederim artık teşekkür ederim
0 oy
(686 puan)

Canım, pis bir kimyasal, tüyü eriten cilde ne yapmaz, tüy gözeneklerinden büyük ihtimal emiyordur cilt, bence kullanma derim.

(332 puan)
Kullanmamaya karar verdim gerçekten doğru söylüyorsun
0 oy
(4,314 puan)

Canim tuy dokuculerde kimyasal oldugu icin önerilmiyo 

0 oy
(3 puan)

Sesu nun kopuk tüy dokucusu nu kullan 

0 oy
(1,115 puan)

Size tavsiyem tüy dökücü krem kullanmamanız yönünde. Gerçekten kimyasal madde ve hamilesiniz ayrıca özel bölge diyosunuz daha da zararlı olur.Ayrıca ben gec cıkarttıgına da inanmıyorum benim 1 hafta içinde cıkmıstı ve siyah siyah diken gibi cıkarttı. Onu geçtim kollarıma sürmüştüm, bayram öncesiydi. Bırakın kolsuz giymeyi yarım kollu bile giyemedim. Kollarımın içlerini mahvetti tahriş etti,, ucaktan inip nöbetçi eczane aradık, o kadar kötü yandı ki, kıpkırmızı oldu kızardı, sonra kırmızılı siyahlı kesik kesik izler oldu kolumda, kac tane krem aldım geçirebilmek için , bildiğiniz derim kalktı Ve kullandığım markası da o sürekli reklamlarda cıkan veetin kremiydi. Bence kullanmayın ben adını bile duymak istemiyorum..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 282 göst.
0 oy
11 cevap 439 göst.
27 Kasım 2022 Hamilelikte Güzellik kategorisinde hydreda (365 puan) sordu
0 oy
1 cevap 220 göst.
14 Ekim 2022 Hamilelikte Güzellik kategorisinde Cina (23 puan) sordu

647,076 soru

3,412,563 cevap

4,242,208 yorum

182,894 üye

...