0 oy
162 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (426 puan)
Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum arada sırada sanki alt tarafimda boyle kasılma gibimi desem batma gibi birsey oluyor neden acaba sizce ? Oluyormu sizdede vücut kendini doğuma alıştırdıgi icinmi bu sekilde oluyor ? Enfeksiyon vardi ilac kullandım gecti şükür bundan oldugunu sanmıyorum o yüzden 
Gebelik haftası 27

1 cevap

0 oy
(425 puan)
Canm bnde sen gibiyim kasiklarimda oluyor. Biraz once sol tarafima girdi yuruyemedim bile oturdum ovudum gecti biraz. Bebek buyudugu icin yeri daraliyo agirlasiyo ondan olabilcegi soylendi 2 hafta once kan idrar verdim enfeksiyon da cikmadi sukur. Ayaklarjnin altina yastik koy uzan biraz masaj yap agriya  yerine baski uygulamadan ayaginin altinada sicak su koyablrsin. Bnim sabah o da basladi agrim yeni yeni toplandm. 
(426 puan)
Kasiklarim da agrim yok yani alt tarafimda batma gibi kasılma gibi arada oluyor surekli degil , karnimda genelde yürüdüğüm zamanda içten bisey oluyor bebek kendini topluyor sanirim o sırada , dinlenmiyorum  cok hareketli bi insanım normalde yerimde duramam yani bundan sonra dinlenecegim artik teşekkürler canim :)
-Reklam-

652,839 soru

3,434,557 cevap

4,267,829 yorum

184,502 üye

...