0 oy
147 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Merhabalar herkese,17+2 haftalık hamileyim. Bebeklerim ikizdi biri düştü ve çift rahimli olduğum için ayrı rahimlerde keselenmişleri. Düşen bebeğimin kesesi büyümeye devam ediyor kanamam sürekli var. 1 haftadırda kasılmalarım başladı. Ayın 1 nde doktora gideceğim. Sizce sakıncalı bir durumun içinde miyim. 

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden ❣️

1 cevap

0 oy
(97 puan)

Canımm öncelikle başın saolsun doğacak olan çocugun acını unuttursun inşallah.. Soruna gelecek olursam , belli ki kafana çok takılan ve seni rahatsız eden bir mevzu.. 

Ayın birine daha 4 gün var istersen yarın bi özele git öğren ne olduğunu.. özel polikinliklerde ücrette öyle fazla verilmiyor. İçin rahat eder en azından ..
(154 puan)
Bende ikiz 18 haftaligim düşük tehlikesi atlattım iki ay önce ama şuan ara ara kasıkta batma oluyor bende endiseliyim
(2 puan)
İnce yorumunuz için çok teşekkür ederim  bugün İstanbul çok soğuktu gerçekten çıkamadım birde 16 aylık oğlum var Allah dan bir şey olmaz ise sabah gideceğim.
(2 puan)
Gerçekten biz kadınlar olarak dünyaya bir can getirirken ciddi sıkıntılar rahatsızlıklar atlattıyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok geçmiş olsun yarın doktor erken batma ve kasılma ile ilgili bir şey söylerse sizinlede paylaşırım
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

653,653 soru

3,437,690 cevap

4,271,047 yorum

184,706 üye

...