0 oy
473 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (72 puan)
23 haftalık gebeyim. Oksapar vuruyorum her gün göbeğimden. Ama canım yanıyor çok sert. Bacaklarım kollarımda yer bulamıyorum. Korkuyorum bebege zarar veririm diye canım yanıyor her igne yapışımds göbekten. Doktor bebege ulasması mümkün degil diyor ama genede içim rahat degil. Tecrübeliler vardır aranızda. Göbekten acıması normal mi 
Gebelik haftası 23

7 Cevap

0 oy
(468 puan)
Bebeğe ulaşamaz elbette Havasını alıp öyle uygulayın ben çok uyguladım hiç ağrımıyordu 
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan)
Ben hep koldan vuruyorum. Kollarim mosmor oldu. Bacagima cesaret edemiyorum sanki cok acir gibi geliyor. Dr belli bi haftadan sonra gobekten vurulma dedi bana. 3 ay gectiktrn sonra kola gecmistim. 32 haftaligim hala kola vuruyorum.
0 oy
(171 puan)
Havasını alıp kolonya sıkıp 2 parmağımla sıkıştırıp vuruyorum. 23. Haftadayım bende bacağıma vurduğumda aşırı acıdı iğne girmedi bıraktım. Koldan hiç denemedim. En iyisi göbek geldi bana artık acımıyor morarmada olmuyo.
0 oy
(140 puan)
bende oksapar kullaniyorum. gobek deliginden 3 parmak ilerisinden itibaren yarim ay cizerek vur canim. birde vurmadan once havasini al. hizli bir sekilde vurup cikartmaya bak. ne kadar yavas davranirsan o kadar canin yanar. ve vurduktan sonra da ovalama. basılı tut yeter. o zmn bezelenme olmaz ve morarmaz. bende koldan denedim kol daha cok acitiyor. hele bacak inanilmaz ağrı yapiyor. en iyisi gobek ve yarim  ay cizerek vurman. ve kesinlikle bebege zarari olmaz. iğnenin ucu deri altina girecek uzunlukta.
0 oy
(658 puan)
Bende hibor iğne kullanıyorum oda kan sulandırıcı göbekten şuan 34+1im hala gobekten devam ediyorum ağrıyo normal
0 oy
(771 puan)
Bana doktor 5. Aydan sonra göbekten vurma sakın dedi. Bacaga geçtim ama bacaklarım mosmor oldu yaparken elim çok titriyor çünkü. Morluklarin boyutu büyüyünce( bı ignede bir karışa yakın morarma olunca) kola geçtim eşim yapıyor. Çok yavaş enjente ediyor böylelikle hem acımıyor hem de morarmiyor.
0 oy
(213 puan)
Bende gobegimden kullaniyorum emin ol kol ve bacak daha cok yaniyo morariyo 

652,403 soru

3,432,902 cevap

4,265,901 yorum

184,391 üye

...