0 oy
287 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (67 puan)
Hanımlar 24 kasımda kürtaj  oldum aralığın 16 sında ilk adetim oldum. Bu hafta adetim geçikti ilk test 63 çıktı 3 gün sonra 308 çıktı. Bir sıkıntı varmı sizce. 

3 Cevap

0 oy
(99 puan)
Yoo canım bişi olmaz bende kürtajdan hemen sonra hamilenkalmistim
(67 puan)
Ne güzel inşalh Rabbim banada sağlıklı bir bebek nasip eder
-Reklam-
0 oy
(339 puan)
Hiç adet görmeden gebe kalanlar bile var maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin 
(67 puan)
Allah razı oldun canım çok sağol
0 oy
(441 puan)

Hayırlı olsun insallh canm arttığına göre sanırım var bir hamilelik burda kaç kişide okudum bir iki ay sonra  yada adet geçmeden hamile kalanları.

Doktora kontrole gittin mi kürtajdan sonra. Bende 4 gün önce oldum . Bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıkken :(. 1 ay sonra kontrole gel dedi doktor sanırım rahme bakacak sıkıntı var mı diye. 3 ay gebelik uygun değil falan dedi korkuyorum işte aynı şey ya olursa diye hem rahmim hem kendim toparlanması için bekleyeceğim biraz. Kontrole gitmismiydin sen doktorun sana ne önerdi normal süreçte. 

(56 puan)
Ben de kürtaj oldum, iki ayrı doktora göründüm kürtajdan önce biri 3 ay korun dedi, diğeri ilk adetinden hemen sonra hamile kalabilirsin dedi ki öyle yaptım kürtajdan 40 gün sonra hamile kaldım çok şükür su an 10 haftalık hamileyim şimdilik bı sıkıntım yok Allah'a şükür
(441 puan)
yeniden gösterildi
10 haftalık mi ya ne güzel maşallah baya büyümüş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim yaşatmasın bir daha acı üzüntü.. Kalp atışlarını da duyduysan insallh senden mutlusu olmaz Rabbim bana da nasip eder inşallah çok üzüldüm bu süreçte yıprandım.
19subatta kontrole giddecegim bakalım o zaman ne diyecek doktor. En son dediği dört gün önce değerlerin çok düşük demişti kan vitamin vs. hepsi ya sınırda ya eksilerde Belki de ondan tutunamadı bebeğim. Bu değerlerini sende çok iyi takip et canm vitaminlerine Yemene icmene çok dikkat et.
(56 puan)
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, Allah en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah, benim de ilkinde kalp atışı duyulmadı ya da durmuştu, kürtaj oldum , demir eksikligim varmış benim de şimdi ilaç kullanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum, Allahin izniyle bir daha yasamam inşallah aynı şeyleri. Sen de içini ferah tut Umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur herşey.
(67 puan)
Canım gittim tabiki. Rahim temiz dedi. Birde ben bebeğe genetik test yaptırmıştım oda temiz çıkınca beklemek istemedim. Zqten doktor 2 ay bekle demişti bana
(441 puan)
Amin inşallah canm sağol Allah razı olsun inşallah nasip olur Rabbim yüzümüzü güldürur. . Tekrardan tebrik ederim seni sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Allah'a emanet canım.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 335 göst.
0 oy
5 cevap 657 göst.
0 oy
1 cevap 341 göst.
0 oy
4 cevap 688 göst.

650,016 soru

3,423,418 cevap

4,255,317 yorum

183,711 üye

...