0 oy
201 göst.
Doğum kategorisinde (342 puan)
Kızlar iki gündür afedersiniz ama rahimim çıkacak gibi acaba yalancı sancı mı Bi ara geliyo çişim var gibi oluyo sonra duruyo ama bebek hareketli yada onun hareketleri mi aşağı baskı yapıyo 

2 Cevap

0 oy
(226 puan)
O baskı olması normal çünkü bebek çzellikle son aya doğru çok ittiriyor ve o idrar ağırlık ve ağrı yapıyor ayakta lavoboya gittiğinse rahatlıyorsan ve ağrın geçiyorsa bence bir sıkıntı yok. Yine de doktoruna bir danış döndüğü içinde oluyor olabilir. 
-Reklam-
0 oy
(342 puan)
Çok korkuyırum sancıyı  anlamayıpda açıklama olacak diye 
(226 puan)
Şöyle düşğn o bebek bir şekilde çıkacak açılma olması önemli değil önemli olan doğuracak kadar açıklık olması mesela nişan gelmesi önemli değil önemli olan geçmeyen adet sancısı bele ve karına yayılan şiddeti artan ağrılar. Korkma bebek birden çıkmıyor zaten nişan geldimi bile geri eve yollayanlar var açıklık az die. Sanci az die. Yalancı sancı dinlenince geçer geçmiyorsa doğum belirtisi deniyor.
(226 puan)
Bir de suyun geldimi mutlaka doktora git o tehlikeli işte bekletmemek lazım diyorlar.
(342 puan)
Evet bende işte su nişan olamayıpda doğum sancısını anşamıycam diye çok korkuyorum
(226 puan)
Doğum sancısı anlaşılmayacak bir ağrı değilmiş cnm adet sancısının artanı gibi gelirmiş. Su ve nişan içinde korkma zaten su geldimi doktora gidersin o gerekeni yapar. Onlar doğumu kolay yaptırmak için elinden geleni yapıyor sonuçta yanında son haftalar mutlaka biri olsun.
(342 puan)
Rabbim yardımcımız olsun

İlgili bir soru bulunamadı

655,257 soru

3,443,696 cevap

4,277,901 yorum

185,137 üye

...