0 oy
411 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (521 puan)
Kızlar 18 haftalık olduk karnım kaşınıyor ve gerginlik yaşamaya başladım çatlak oluşumu için ne önerirsiniz ne kullanıyorsunuz. 
Gebelik haftası 18

3 Cevap

0 oy
(545 puan)
Banyo yaparken sac kremimle masaj yapiyorum durulama yani banyo cikisi tam yikamadan hafif kremli birakiyorum 37 haftaligiz sifir yirtik masallah bi kac kerede dalin bebek yagi sürdüm ama o kasinti yapti sac kremleri cok etkili denemeni tavsiye ederim sadece hafif belimde yirtilma olmus o kadarda olsun diyelim.
(521 puan)
Derdim çatlak değil çok geriliyor karnım ilk gebelikte 18 sene önce hiç bir yırtılma çatlak oluşmadı malum gençtik hücreler yeniliyordu kendini zayıftım da şimdi yaş 39 gerginlik olunca yumuşama için rahatlama için sordum
(23 puan)
Saç kremi konusunda ciddi misiniz?
(545 puan)
Valla sac kremi yumusacik yapiyor rahatlatiyor beni .. bende cevremden duydum uyguladim gercekten işe yariyor
(23 puan)
Çevrenizi degistirin mi diyeyim, ne diyeyim bilemedim şimdi. Kremlerin içinde o kadar zararli kimyasallar var ki değil ki korunmasız bebişinizin yasadigi karnınızın üzerine, saçınıza dahi sürmeyin derim. Zeytinyağı, hindistan cevizi yağı dururken neden o kadar zararli bir şeyi kullanasiniz?
(545 puan)
Bilemedim canim zararini hic düşünmedim ama cok sukur kullanan herkesde hicbir yan etki yada bebekde bir etki görülmedi... neye guvenecegimizi sasirdik artik herseyde kimyasal madde bulunuyor kullandigimiz sampuanlar bile ne kadar guvenilir ki içindekiler bölümünde bi ben yokum mecbur kullanıyoruz.. sen kullanmiyorsan ne mutlu sana derim :)
-Reklam-
0 oy
(43 puan)
Bebe yağı kullanabilirsin kaşıntı olduğu zaman ılık banyo yap rahatlatıyor
0 oy
(170 puan)
Bio oil ve Hindistan cevizi yağı avokado hint tatlı badem kakoa yağını bir sprey kutusuna döküp azar azar karıştırdım onları kullanıyorum 21.haftamdayım allaha çok şükür kaşıntım ara ara oluyor ama çatlama olmadı 
(521 puan)
Deneyeceğim inşallah sıkıntı yaşamam

652,403 soru

3,432,901 cevap

4,265,901 yorum

184,390 üye

...