0 oy
372 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (71 puan)
16+4 günlüken Ankara Şehir hastanesinde muayene oldum ve hiç bi şekilde bilgi vermedi. Kalp atışınıda henüz duymadım ve cinsiyetinide söylemiyoruz dedi :( ilk hamileliğim ve merak ediyorum. Şubatın 4 de ayrıntılı ultrasyona girecem sehir hastanesinde. O zamana kadar beklemek istemiyorum. Hem gidip nasıl diye baktırsam kalp atışını dinlesem, belki cinsiyetide öğrenirim diye gidim dedim ama nasıl bi yer ilgilermi?
Gebelik haftası 19+3

1 cevap

+1 oy
(90 puan)
16 haftalıkken bende 3 lü tarama testi yaptırmak için şehir hastanesine gitmistim. Cinsiyet öğrenirim diye heveslenirken sormama rağmen doktor söylemedi ve ters konuştu moralim bozulmuştu. Hastane çıkışı hemen basak tıpa gittim ve cinsiyetini bende 16. Haftasında o gün öğrendim. 
(583 puan)
Kaç TL ücreti acaba. Pist sahibi değilim ama. Bende şehir Hastanesi'ne gittim hicbisey demiyorlar. Kalp atışını bile dinletmedi. Ultrason fotosunu bile vermedi
(90 puan)
Doktordan doktora değişiyor canım bazı doktorlar biraz anlayışsız olabiliyor ama geneli iyi aslında. Ben gittiğimde 70 TL idi en son belki biraz yükselmiş olabilir fiyatı. Muayene için girdiğinde zaten karşında  büyük ekranda görüyorsun bebişini. Başından doktoruna söylersen babasına göstermek için video bile cekebilirsin ultrasonu. Ben sorduğumda müsade etmişti.
(583 puan)
Valla çok uygun geldi başak tıp merkezi. Şehir Hastanesi'ne de iyi bir doktor bulsam iyi olacak. İkili tarama için gittim videoya izin vermedi. Muyane olurken soylemem gerekiyormuş fotosu için bende ne bileyim . Vermedi içerde soylecektin dedi bı dahakine dedi yolladı.
(90 puan)
Canım zaten şehir Hastanesi'nde bir gittiğim doktorda bir daha denk gelemiyorsun. Günler öncesinde randevu alman lazım. Ben 38 Haftalık oldum sürekli farklı doktorlar denk geldi kontrollere gittiğimde.
(583 puan)
Doğrudur canim. Bende tek bı doktora gitmek istiyorum ama olmuyor bakalım. Doğumu orda mi yapacaksınız. Sağlıkla alın kucaginiza
(90 puan)
Allah nasip ederse inşallah şehir Hastanesinde yapacağım :) Rabbim hepimize sağlık ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım :)
(583 puan)
İnşallah canım cumlemize
(71 puan)
Çok teşekür ederim  canım. evet şehir hastanesindeki doktor bana çok ters davrandı. Sorduğum hiç birseye cevap vermedi. 19 haftayi gectim henuz cocugumun kalp atisini duyamadım. Resminide vermedi. Başak tıp merkezi esini almıyormu iceri.?
(71 puan)
Evet bazı doktorlar çok iyi. Herşeyini söylüyor. Bazılarıda aksi. Mallesef:( birde aynı doktora gidemiyosun süreklı degisiyor.
(90 puan)
Pandemiden dolayı sanırım eslerimizi almıyorlar kuzum. Ama sana herşeyimi gösteriyor anlatıyor başak tıpta. Benim içim rahat etmişti. 16 haftasında bakılabulecek herşeyimi baktı ve açıklama yaptı ultrasonda. Hatta video cekebilirmiyim dediğimde keşke en başından herşeyini cekseydin geç oldu ama devamında cekebilirsin dedi. Cinsiyetini hareketlerini hep gösterdi videosundada
(71 puan)
Çok saol canım gidebilirim o halde. Esimde bende cinsiyetini çok merak ediyoruz. Öğrenelim artık :). Peki Başak tıpta hangi doktora gittiniz?
(90 puan)
Canım zaten bir tane kadın doktor var orta yaşlarda.  Ama gitmeden internetten numarasına bak arayıp randevu al. Randevuyla bakıyor. Hafta sonunda cumartesi günüde açık olabilir onuda sor hafta sonu gitmek istersen. Zaten izin kağıdı veriyorlar yasaktan dolayı hastaneler.
(71 puan)
Çok teşekür ederim canım. Senin cinsiyetin ilk söyledikleri gibi kaldı? Değişmedi demi cnm
(90 puan)
Yok canım ilk başak tıpta erkek dedi. Ondan sonrasında ki kontollerimdede hep aynısını söyledi doktorlar. Değişmedi :)
(71 puan)
Saol canim tesekurler
-Reklam-

652,893 soru

3,434,784 cevap

4,268,037 yorum

184,514 üye

...