0 oy
260 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (568 puan)
Kizlar cuma günü ikili tarama testi var çok stres yapıyorum bir an önce gelse de atlatsam diye dua edin sağ salim atlatalim bunu da bide hep sol tarafimda ağrı olurdu ama iki gündür sağ kasığımda bir ağrı var sizde de oldu mu ? 
Gebelik haftası 12+6

2 Cevap

0 oy
(796 puan)
Stres yapcak bise yok canm bebegini daha net goruyosun feln bence güzel geciyor 
(796 puan)
Yok aç tok fark etmiyor ama aksine tok git hatta meyvesuyu ic cikolata yee bebegin hareketlensin ben oyle yapmistim ac olunca bebek cok oynamiyor
(568 puan)
Ahahha peki tamam teşekkür ederim bilgilerin için
(265 puan)
Bebegi gordgnzde tum endiseniz gitck mucizevi bir sekilde hareket ediyor ikili testte ilk kez gormstm hareketlerini. Cok guzel bir duyguydu korkmayin. Zaten bi terslik varsa doktor Ultrasonda baktigi an soyluyor
(568 puan)
Ben ilk hareketlerini 10. Haftada gördüm daha tam olusamamis ellerini ayaklarını aşağı yukarı yapıyordu
(265 puan)
Simdi kolu bacağı upuzun olmuştur ben 12. Haftada gordum cok sasirdim hizli buyuyorlar.. Bunlari düşünüp hayal ederek gidin ikili teste.. heyecan katin biraz bazen cinsiyet bile soyleyebiliyorlar bakn ne cici heyecanlar bunlar neden olumsuz düşünüp bebisinizi de kendinizi de üzesiniz ki :)
-Reklam-
0 oy
(306 puan)
Canım o stresin sana ne faydası var lütfen sakin ol bebeğine zarar verme böyle ,nolucak olucaksin temiz cikicak geçicek biticek zaten sorunlu zamanları geçirmişsin şimdi hamileliğin tadını çıkaar tatlı bir telaşa gir acaba cinsiyeti ne diye falan düşün hayal kur derin nefes al bişey yok emin ol bebeğin iyi :)
(568 puan)
İnşallah canım iyi geldi yorumun teşekkür ederim haklısın aslında olucak ve biticek
(306 puan)
Yaşayan bilir inan biz stres yaparak sadece kendimize eziyet ediyoruz sonra güzel geçiyor o stresi yasadigimizla kalıyoruz :))
(568 puan)
Anne olmak sanırım biraz da bu  ilk hamileliğim sürekli takip ediyorum araştırıyorum okuyorum bunlar da biraz stres yapmaya neden oluyor
(306 puan)
Bilmemek en güzeli bence :) benim de ilk hayırlı olsun canım bende cokk stres yaşadım ilk öğrendiğim günden beri bünyem artık kaldıramadı heralde birden error verdi :)
(568 puan)
Yaa  Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
0 oy
4 cevap 220 göst.
0 oy
5 cevap 430 göst.

651,715 soru

3,430,065 cevap

4,262,689 yorum

184,203 üye

...