0 oy
246 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (156 puan)
Arkadaşlar merhaba ben gebeligimi yeni öğrendim Çarşamba günü 8.34 gibi çok küçük bi degerle öğrendim. Şu an bir iki damla gibi sadece penceteyle sildigimde peceteye bulaşan kahverengi bi akıntı geldi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa hastaneye gitmeli miyim ?
Gebelik haftası 4

2 Cevap

0 oy
(170 puan)
Öncelikle selam, bu durumlarda hastaneye gidip işinizi garantiye almalısınız bence. Şimdi burda arkadaşlar yerleşme kanaması, yerleşme ağrısı falan diyebilirler tecrübeden dolayı ama bilemezler. Üzgünüm geçen hafta dış gebelikten ameliyat oldum ve hala ağrılarım var dikişlerim var karnımda. Yeni öğrendiğimde kanamam vardı, yerleşme kanaması dediler. Bekledim ve sonu kötü oldu benim için. O yüzden lütfen hastaye gidip muayene yada yapılması gereken neyse ona bakın. Sağlıkla öğrenin inşaAllah, mutlu haberler alın.
(156 puan)
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( verdiğiniz bilgiden dolayı çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(179 puan)
Değeriniz çok düşük kimyasal gebelik olabilir.ben geçen ay yaşadım biranönce kan verip beta hcg takibi yapın.2 günde bir 2 kati yükselmeli  biliyorsunuzdur gerci. Yerleşme kanamasi olması icin   beta hcg değerinin dahada yüksek olması gerekir diye biliyorum.kimyasak genelinde de zaten normal adet kanaması gibi sonlaniyo gebelik.Allah tez zamanda hayırlısıyla doldursun kucagimizi
(156 puan)
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
(179 puan)
Aminnn insallhh

654,103 soru

3,439,393 cevap

4,272,907 yorum

184,825 üye

...