0 oy
881 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
kapalı

Anneler 22 haftalık bebeğim cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz

image

Gebelik haftası 22. Hafta
Kapatılma nedeni: Cinsiyet konularını sol taraftaki gebelik dışı sohbet bölümüne açın anlayışınız için teşekkürler

6 Cevap

+2 oy
(330 puan)

Doktorun göremediğini biz nasıl görelim biz görüyorsak neden doktora gidelim neden millet 6 yıl okuyup doktor olsun . Sıkıldım böyle saçma sapan sorulardan milletin acil postlarını da alta atıyorsunuz. Bebek belli bile değil resimde. Size de kız ya da erkek dendiğinde inanıcak mısınız . Ki 20 haftalıksınız doktorunuz hala göremedi mi

(3,568 puan)
Ic sesim
(330 puan)
Hahhaa güldürdün :)
-Reklam-
0 oy
(489 puan)
Kıza benziyo arkadasim
(1,695 puan)
Erkekte yanılma payı olabilir ama kız da yanılma pek olmuyor. Doktorlarda böyle tahminde bulunuyor bebek göstermese de kıza benziyor veya erkek gibi duruyor diyebiliyor bizde olayın tam bu kısmındayız ama tabiki bakıpta söylemesi gerek boşuna doktora gidilmiyor. Ayrıca keseden değil bebeğin duruşundan yorum yapıyoruz.
(357 puan)
Yanlis yorum yapip insanlari yanlis bilgilendirirseniz tabiki yorum yaparim ayrica yorumlara yorum yapma gibi bir kısim var neden yapmayayim kendi yorumumu zaten yaptim insanlari yanlis bilgilendirmeyin diye sizinkine de yorum yapma ihtiyaci duydum.
(1,695 puan)
Madem birşey bildiğin yok insanları da kendin gibi görme. Böyle tahminler yapılabiliyor senin bilmiyor olman bu gerçeği değiştirmiyor. Kendi yorumunu yaptıysan yaptın gelipte başkalarının yorumlarını karıştırma. Doğruyu yanlışı sen belirleyemezsin.
(357 puan)
Ben belirlemiyorum ben dogrusunu söyluyorum kadin dogumda cok calistim ayrica :) neyse siz yanlisinizi savunmaya devam edin.
(1,695 puan)
Kadın doğumda çalışmış olman sana rütbe kazandırmıyor.  Doğrular yanlışlar kişilerin kendi bilgisi dairinde ve fikrine göre değişir gerçeklerdir tek olan. Senin doğrun sana benim doğrum bana. Kendi bildiğini doğru sayıp başkalarını yanlışlayamazsın. Herkesin doğrusu kendine. Tecrübe herşeyden evvel gelir ayrıca açıklamalarımı bir de sakince okumayı denemelisin.
0 oy
(130 puan)
Canim diger yerde post ac burda kapaniyor.
(28 puan)
Diğer yet neresi
(130 puan)
Gebelik dışı soru sohbet varya ordan aç
0 oy
(357 puan)
Burada bir kere bir resimde sadece kafasi ve govdesi yandan gozukuyor bacaklari gozukmuyr bile, diger resimde de surati gozukuyor tam yukardan ki direk bacak arasi fotosu bile olsa burdan anlamanin mumkun olacagini dusunmuyorum
0 oy
(693 puan)
Bu soru gerçek mi ya valla şaşıyorum sadece cidden soruyorum :))) 
(357 puan)
Bende anlamiyorum cogunluk ne derse o diye mi dusunecek acaba soran kisi ilginc gercekten
(693 puan)
O zaman biz biz safız şu korona zamanı doktor lara gidiyoruz burdan yazalım zaten bilecekler :)
0 oy
(351 puan)
22 haftalık bebeğin cinsiyetinden haberin yokmu

654,219 soru

3,439,792 cevap

4,273,403 yorum

184,850 üye

...