0 oy
507 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (7 puan)
Adetden kaç gun sonra bebek hesablanır 
Gebelik haftası 7+5

4 Cevap

0 oy
(198 puan)
Adetinin ilk gününden hesaplama yapılıyor 
(2,284 puan)
Benim dediğimin aynısını uzun anlatmışsın:)) Ben terslemedim onu son adet tarih-i olduğunu biliyor hesaplamış zaten 7+5 diye kız ona cevap vermiş sat baz alınacak diye yine de çoğu öyle demiyor  demiş :)))))) git onlara inan o zaman ne yapalım
Yumurtalamayi hesaplayamadiklari için adete göre hesaplıyorlar. Senin söylediğin şeyin sebebini yazdim aslinda. Adete göre neden hesapladiklarini :) adete göre diyip kiz farkli bir sey diyince onlara inan demek yerine bana yazdığın seyi yazsan daha iyi olmaz mi diye soyledim :) kızın sorusuna da daha iyi cevap olurdu yoksa niye yazıyorsun yardımcı olmayacaksan acaba :)
(2,284 puan)
Yazmak istemedim zaten bir çok  kişi yazmış bu konu ile ayrıca yüzlerce post var ben sana yazmadım sen benim yorumuma yorum yaptın ben ona cevap ta vermedim arkadaşın yazdığına cevap olsun diye yazdım. Sen çıktın karşıma:)) keşke bana diyene kadar ayrı bir yorumda arkadaşı aydınlatsaydın sen de benimle ilgilenmeyi tercih ettin
Baktim yorumlara gerçekten bir çok kişi yazmis :) ayrica ben munise nin yorumunun altına yazdim aslinda sana yazmamıştım. Ama sen cevap verince ben sana cevap verdim ki zaten sonra munise ye cevap olmuştur diye de belirttim  :)
(193 puan)
Ay ne muniseymiş arkadaş ben o kızı tersleyerek değil daha ne açıklamasını yapabilir kadın kendi fikrini yazmış çıkmış dedim post sahibi de bebek kaç günde hesaplanır değil örneğin:adet tarihine göre mi ultr.tarihine göre mi hesaplanır yazsa herkes ona göre fikrini yazar. Ama sen nasıl hesaplanır yazarsan en normal olanı yazar herkeste. Yazana da cevap olarak çoğu kişi öyle demiyor yerine böyle böyle diyenler var hangisi doğrudur yada brn böyle bişey yaşadım bana böyle dediler gibi şeyler söylemiş olsaydı ona göre yorun yapılırdı. Burada kimse kimseye tersleyerek yada azarlayarak bişey kazanacak hali yok. Herkes önce ben ne  diyorum demeli. Ve herkeste kendini savunacak kapasitesi vardır heralde kimseye avukat lazım değil gerektiren durum da yok. Bir gelmiyor 2 gelmiyor bildirimi bir cümle yazdık diye adımızı yazıp bana cevap yazıp duracağınıza başka yorum yerine yardımcı olabilirsiniz bana cevap yazan kişilere diyorum bunu. Bu yorumu da yazmazdım da baktım adımı yazmış cevap yazmış durmuşsunuz  bana bu kadar uzun açıklayacağınıza kadına yazın yardımcı olun madem çok bilgilisiniz bu konuda.
-Reklam-
0 oy
(524 puan)
Bilmiyorsan 7+5 oldugunu nerden bildin ki
(7 puan)
Burdan hesabladım
0 oy
(757 puan)
Adetin ilk gününden . Tüm doktorlar böyle hesapliyor
(7 puan)
Anladım
0 oy
(216 puan)
Adetin ilk gunu olarak hasaplaniyor ama tabi adetin  ilk gunu hamile kalinmiyor ama onlarda ona gore 10 aya kadar zaman beliriyorlar yani ordan ekledikleri  adetli sureyide hesaba  katiyorlar  yani 40 haftalik bi sure  inşallah  anlatabilmişimdir :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 238 göst.
23 Kasım 2023 Doğum kategorisinde Selinyunus (6 puan) sordu
0 oy
2 cevap 227 göst.
0 oy
8 cevap 435 göst.

654,685 soru

3,441,552 cevap

4,275,524 yorum

184,959 üye

...