0 oy
382 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)

Kizlar mrb epidural dogum yapan varmi. Yada ozelmi devletmi. Yaklastikca korku saliyor beni. 2 dogum ilkde cok cektim

Gebelik haftası 37.7

4 Cevap

0 oy
(137 puan)

ben epidural doğum yaptım çok rahattı sanki böbrekler hafiften ağırır gibi. sancımın geldiğini doktor söylüyordu öyle ıkınıyordum yoksa ağrı filan yoktu

(1 puan)
Allahim ins benimkide oyle olur cok cok korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(707 puan)

Ben daha önce doğum yapmadım canım da epidural doğumu sadece sezeryanda mantıklı buluyorum. Normal doğumda gerek yok bence. Ve ozel hastane daha mantıklı devlet bes para etmiyor iki akrabam kesin devlette doğum yapicam dedi ve doğum zamani goedukleri muameleden dolayı ozel hastaneye gitmek zorunda kaldı. Para verdigin zaman en azından şahsi olarak soz sahibi olabiliyorsun devlette hayvan muamelesi görüyorsun çok afedersin. Onlara mecbursun gibi davraniyorlar. Korkmana gerek yok canım Allah derdini veriyorsa muhakkak dermanini da verir Allah sağlıkla çocuklarımızı kucagimiza almayı nasip etsin de korkular heyecanlar gerilimler olur :) Allah beteriyle karşilastirmasin inşallah 

(1 puan)
Devlette evet oyle muamele yok anlatilanlara bakilirsa bende o yuzden ozele gidiyorum ilkde ozelde oldu. Keske herkez isini severek yapsa stresini sikintisini ise tasimasa.
0 oy
(56 puan)

2.doğumumu gerceklestireli 35 gün oldu ve ilk dogumumda çok acı çekmiştim. Bütün hamileliğim boyunca dua ettim ve Allah kabul etti şükür,çok kolay bir doğum gerçekleştirdim. Çocuğuna da dua ettir. Allah tek nefeste kurtarsın canım..

(1 puan)
Nerde yaptiniz ozeldemi yaptiniz INS benimkide oyle gecer.
(56 puan)
Evet özelde. Biz karı koca olarak biraz pipirikliyiz. Devlet hastanesine pek guvenmiyoruz,oradaki muameleyi de sevmiyoruz. Sırf bundan özel sağlık sigortası yaptırdı eşim.
0 oy
(1,032 puan)

bu epidural malesef herkese aynı prensesligi yaşatmıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 439 göst.
18 Ocak 2022 Doğum kategorisinde Kubra 6565 (4 puan) sordu

653,568 soru

3,437,379 cevap

4,270,774 yorum

184,688 üye

...