0 oy
251 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,300 puan)
32+4 haftaligim 19. Haftamdan beri bobrek agrisi cekiyorum taşım vardı genisleme vardi stend takildi sürekli ağrım oluyo doktora gidiyorum normal diyo ama 3 gündür geçmeyen sadece hafifleyip artan bi agri ve Idrarim sürekli kanlı doktora gidince bisey yapmiyo normal diyo bu simdi benim o stend takilan bobregim normale donmuş acaba cikarttirsam yine o eski dayanilmaz ağrıları yaşar miyim çok zor durumdayım çok yoruldum uyku falan kalmadi yatamiyorum kalkamıyorum çok kötüyüm 

3 Cevap

0 oy
(69 puan)
Ben böbrek taşından 3 defa ameliyat oldum canım,ama gebe değildim tabi o zamanlar. Taşı düşürememiş olabilirsin.taş hareket ettikçe ağrın olur. Düşürdükten sonra da kalıntıları kum şeklinde döküyor olabilirsin. Stend i çıkarttırma bence,o kanallarını açık tutuyor çünkü.ağrı için neler yapılabilir kadın doğum doktoruna bir danış derim.Aslında birçok yöntem var benim de yaptığım ve çok iyi olan ama gebelik varken dikkatli olunmalı. Ağrıyı kesicem diye doğumu tetikleyebilirsin. O yüzden doktorunun söylediği şeyler dışında kim ne derse desin yapma derim. 

Çok geçmiş olsun.. bu ağrıyı çeken bilir,doktorum bana o zamanlar doğum ağrısını çekiyorsun derdi. 
(1,300 puan)
Taşımı kırdılar taş ağrısı degil onu biliyorum bu degisik bisey stendte bi sıkıntı var bence
-Reklam-
0 oy
(20 puan)
Ahh canm seni benden başka kimse anlayamaz  19 haftamda gebelik hidronefrozuna yakalandim bende  öldüm bittim ağrılardan katater takıldı böbreğe iyi gelicek diye ne yazıkki beni daha kötü eden oydu hergun kanli idrar bitmek bilmeyen ağrılar enfeksiyonlar gecem gündüzüm kalmadı çıkaramadılar erken doğum olur diye doğuma kadr sabret dediler hamileliğin en güzel zamanları acılar içinde geçti sonunda kanımda karakterin ürettiği enfeksiyonla septik şok geçirdim yani komaya girdim sezeryanla sirasinda hem bebeği hem katateri çıkarmışlar  uyandığımda anamdan yeni doğmuş gibiydim ama çektiklerimi bi ben bilirim Allahım sana yardım etsin sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin şimdi yine gebeyim yine çok korkuyorum sende bana dua et;)
(1,300 puan)
Amın allah hepimizi korusun çocuklarımızı bizi sağlıktan başka hic bisey onemli değilmiş bunu hamileliğinde öğrenmiş oldum bende şimdi hastaneden geliyorum stendi çıkartırdım insallah bidaha sanci yasamam
0 oy
(244 puan)
Stend varken ben sürekli dik oturuyordum robot gibi hareket ediyordum çünkü batıyordu acıyordu. Batma da kanama yapıyordu. Taşını kırdılarsa eğer çıkarmasını isteyebilirsin. Böbrekte genişlemeyi zaten taş yapıyor. Taş gittiyse böbrek eski halini almaya başlamıştır. Ama dikkat et ayaklarını sakın üşütme. Benim 1 yıl kadar ara ara ağrılarım oluyordu. 
(1,300 puan)
Valla yeni geldim hastaneden çıkarttılar canımdan can gitti insallah bidaha sıkıntı yaşamam çok korkuyorum
(244 puan)
Geçmiş olsun canım Allah bi daha yasatmasin
(1,300 puan)
Insallah amin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 85 göst.
17 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Betülarslan (25 puan) sordu
0 oy
0 cevap 48 göst.

653,072 soru

3,435,575 cevap

4,268,927 yorum

184,573 üye

...