0 oy
928 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (43 puan)
26.6 günlük hamileyim covit nasıl atlatırım bana yardımcı olur musunuz?
Gebelik haftası 20+6

7 Cevap

0 oy
(970 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım hemen doktorunu ara bilgilendir. C vitamini alman çok önemli, ben her gün portakal+limon sıktım taze taze içtim. Doktorun izin verirse zencefil tarçın limon ıhlamur demle iç her gün 1 bardak. Sabahları yumurtanı eksik etme. Bol bol dinlenmen lazım iş güç yaparak atlatılabilecek bir şey değil bu. Bu şekilde 1 haftada toparlandım. Öksürüğüm tam başlamıştı ki ıhlamur kesti hemen. İçtiğin suya çaya azar azar limon at, boğazındaki ağrıyı alır ama çok da kaçırma tansiyonunu düşürebilir limon. Endişelenme hamileler hafif atlatıyor. Galiba bebeklerimiz bizi koruyor. Sen de en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.
(43 puan)
Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah hemen atlatırız yapicam tariflerini Allah hepimize şifa versin sizde sağ salim alırsınız inşallah bebisinizi.
(970 puan)
Rica ederim canım ne demek. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi❤️
-Reklam-
+1 oy
(2,284 puan)
Canım hiç korkma biz ilaç kullanamıyoruz ama Allahın izni ile atlatıyoruz. Beslenmene çok dikkat et tavuk et süt peynir meyve çerez ye mutlaka. Şekerin yoksa hergun 1 2 kaşık pekmez ye. 
(43 puan)
Allah razı olsun. AMİN İNŞALLAH kolay atlatırız 2 kızım var evimin üstünde annemler oturuyo onlarda geçirdi yemeklerini ben yapıyorum ben yatarsam diye çok korkuyorum ayakta atlatmam lazım.
(2,284 puan)
Ama kendini yormaman  lazım eğer  sen de pzitifsen bol bol dinleneceksin
(8 puan)
Bende 15 gün oldu atlatalı siz 2. Testi yaptırdını z mı acaba bulaşıcılık var mıdır şuan bende merak ediyorum
+1 oy
(300 puan)
Hamilelere ilac vermiyilar  bol ihlamur ic ve ballinlimonlu sicakbsu ic gunde uc bardak  ve ayran corbasi ic  uxan dinlen cok faydasi olucak gribin baslamadan atlaticaksin
(43 puan)
Allah razı olsun insallah
+1 oy
(660 puan)
31inci haftada bende covit geçirdim canım sana önerim ne olursa olsun iştahın sıfırda olsa yemelisin herşey ye meyveni sebzeni suyunu iç güzelce istahina bırakma yani zaten ılac kullanamiyoruz agrin olursa parolunu alırsın bolca dinlen  ben 10uncu günde böyle atlattım.
(43 puan)
Allah razı olsun inşallah atlaticaz
+1 oy
(105 puan)
Boğaz yanması psikolojik de olabilir canım sen yine de dikkat et 
(43 puan)
Inşallah öyledir kendimi bırakmaya niyetim yok zaten anneyiz bizteşekkür ederim
+1 oy
(1,623 puan)
Bende gecirdim eczanede c d vitamini satiliyor toz portakalli bi zarari yok ben kullandim snra doktor d vitamini takviyesi yapacagmz zaman istersen onu kullanabilirsin dedi gecmis olsun
(43 puan)
Bende de var canim c vitamini de almıştım kenarda dursun diye ona da başlayayım d vitamini kullanıyorum zaten.tesekkur ederim tavsiyeleriniz için Allah ım hepinizin yavrusunu sağlıklı bi şekilde elinize almayi nasip etsin inşallah
0 oy
(764 puan)
Merhaba nasl oldun canm
(43 puan)
Çok şükür ben iyiyim şimdilik kendini bırakma ve bol c vitamini takviye meyve ye Allah ım tez zamanda yok etsin inşallah bu hastalığı.

651,779 soru

3,430,328 cevap

4,262,978 yorum

184,220 üye

...