0 oy
355 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
Merhabalar 34 haftalık hamileyim iki gündür yoğun olmamakla beraber mevcutta olan akıntı açık kahverengi renkte geliyor. Nişan olabilir mi bu, ya da şöyle sorayım nişan tek seferde gelen bişey mi yoksa birkaç güne yayılarak akıntı gibi gelen bişey mi? Sancı kasılma herhangi bir şey yok sadece bahsettiğim şekilde bir akıntı var. Bir de eğer bu doğum başlangıcı ise 34.haftada normal doğum yapma şansım olur mu?
Gebelik haftası 34

4 Cevap

0 oy
(108 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Nişan afedersin, serçe parmak büyüklüğünde bir et parçası olarak gelmişti bende hafif pembemsi akıntı gibi az olmaz bence

Belki rahim iyice büyüdüğü için kan damarları geriliyordur lekelenme olarak vücut atıyordur
-Reklam-
0 oy
(376 puan)
Doķrora git dogum baslangici olabilir en azindan durdururlar ilac verirler igne vururlar tedbiri elden birakma 
0 oy
(1,109 puan)
Nişan  olsa bile daha  erken 34 haftay erken doğum  sayılır  o yüzden  doktora görünün  derim 
0 oy
(12 puan)
Lekelenme 3 4 gün devam ettikten sonra normale döndü. Yoğunluğunda bir farklılık görmediğim için, durum kanama şekline dönmediği için, bebeğimin hareketlerinde ve kendimde bir sıkıntı görmediğim için doktora gitme gereği duymadım. İlk gebeligimde de 10.hafta civarında böyle bişey olmuştu doktor bizi korkutan şey kanamadir ağrı vs de varsa o zaman bizim için sıkıntılıdır durum demişti biraz da buna güvenerek gitmedim ve şu an her şey normal. Muhtemelen ilişkiye bağlı ortaya çıkan bişeydi rahim iyice hassaslaştığından böyle oldu. Merak edip konuyu araştıran olursa diye yazayım istedim.

İlgili bir soru bulunamadı

653,072 soru

3,435,574 cevap

4,268,926 yorum

184,573 üye

...