0 oy
392 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (405 puan)

Kızlar tabi herseyden önemlisi sağlık sıhhat hayırlı evlat oluşu ama herkes ister ki bebegi güzel olsun duydum ki iyi beslenirsen bol meyve öncelik olarak elma yersen bebek kilo dan ziyadé güzel olurmuş doğrumudur sizce :)

9 Cevap

0 oy
(181 puan)

Bende ayva diye duymustum canım :) 

(1,437 puan)
Annem bana ayva cok yemiş bizde de ayva çocuğu tüylü yapar derler. Erkek Olcak killi olsun diye ayva cok yemiş. Ve cidden ben diğer gördüğüm hanımlar dan daha tuyluyum maalesef.
(1,047 puan)
Ayvanin çekirdeği meme ucu yaralarına iyi geliyormuş tek bildiğim bu :)))
-Reklam-
0 oy
(1,689 puan)

Batil inanc onlar canim.senin yedilerinle bebeginin guzel cirkin olmasi arasinda hicbir bag yok emin olabilirsin. Yediklerin sadece bebegin bunyesel ve fiziksel gelisimini etkiler. Dis gorunus uzerinde etkisi yoktur.

(485 puan)
Peygamber efendimizin bu konuda hadisi var canım batıl inanç demen farkında olmadan hadisi inkar etmen demek o yüzden batıl inanç değil .
0 oy
(2,186 puan)

Bende ilk defa duydum sürekli karışık meyve yiyorum demek ki benim oğlum yakışıklı olacak:))

(405 puan)
Ben de yemek hiç yemiyorum sürekli meyve ile ayaktayım iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum ama kalkIP yemek hazırlayamıyorum :)
(2,186 puan)
Eşim evde olmayınca bende öyleyim eşim işten gelince mecbur hazırlıyorum:)
0 oy
(548 puan)

ayva yersen bebek guzel.olur derler. hatta Peygamber fendimizinde bu konuda hadisi var. Hamile kadin 3.ve 4. ayinda ayva yerse bebegini guzellestirir diye.

(405 puan)
Aaa bende 3 4 ay arasındayım bu mevsimde ayva nerden bulacam ben ya :)
(306 puan)
Aynen nerden bulucaz ayvayi :) huyu güzel olsun boşverin her bebek güzeldir :)
Canım benim bildiğim manavlarda var bulantıya iyi geldiğini duydum eşime söyledim aldı biraz önce bulabilirsin bence
(306 puan)
Bakiyim bende o zaman :)
0 oy
(328 puan)

Tabiki her meyvenin vitamininden faydalaniyordur biz buyukler bile faydalaniyoz bence dogrudur muzun kabugu yuzun lekelerini temizliyorsa elmada guzellestirir 

0 oy
(1,047 puan)

Doğal şeker alımı oluyor elma suyu sağlıklı ama yiceksek normal boyda 2 elmadan fazlasi fazla cnm sabah kahvaltısından sonra aksaa yemekten sonra hem hazmida kolaylaştıriyor bana akapundur doktoru tavsiye böyle etmisti ama bı sizin için belki de bir yeterli meyvalar çok masum değil canım şeker yukluler şekeri olanlar dikkat etmeli

0 oy
(45 puan)

Elma normalde de guzellestiriyo derler ben her gün yiyorum hayırlı evlat olsun huyu güzel olanın yüzü de güzel olur inşAllah :)

0 oy
(3,293 puan)

Güzellik bilemem  ama bol meyve yersen, meyvenin içindeki feukroz glikoza yani sekere dönüşür sonra gebelik sekeriyle uğraşır hamileliğin boyunca diyet yaparsın. Bu harafeler sagligi bozmaktan baska ise yaramiyor.

0 oy
(1,697 puan)

Canim bol meyve yersen egerki gebelik sekerini etkileyebilirsin benim doktorum gunde 2 kere 1 er meyve yememi soyle mesela diyim burdaki orneklerden oglen 1 elma aksam 1 ayva 

Obur turlu seylere inanma herkesin bebegi guzeldir yeterki saglikli olarak kucagimiza alalim simdiden allah bagislasin:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 167 göst.
14 Nisan 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde AslanGamze (44 puan) sordu
0 oy
5 cevap 177 göst.

649,981 soru

3,423,292 cevap

4,255,165 yorum

183,701 üye

...