0 oy
354 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (801 puan)
Her hastaneye giderken korka korka gidiyorum tiroid hastasıyım ne olacak acaba kötü mü bebek nasıl kalbi atıyor mu gelişimi iyi mi hep Bi korku gitmesem de korku gitsem de korku..

Ne biçim anne olacaksam böyle..

İnşaAllah şimdi yine gideceğim doğru düzgün uyku girmedi gözüme oysa ki bebeğimi görmek için kaç haftadır sabırsızlanıyorum. 
Gebelik haftası 12+2

7 Cevap

0 oy
(37 puan)
Bende troid hastasiyim  bunda korkulacak ne var her ay düzenli git doktoruna görün ihmal etme 
-Reklam-
0 oy
(1,443 puan)
Korkma canım Allah sağlıkla kucağına aldirsn
0 oy
(1,098 puan)
kız allah başka dert vermesin sende ne var bunda bende troid hastasıyım gidip kontrolümüxü olduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz allahın izniyle
0 oy
(341 puan)
Tiroid le alakası yokki benden öğrendiğim ilk gunden korkarak giderdim biseymi oldu nasıl diye hele kontrole olarken kalp atisim çok hizlaniyordu bu annelik duygusu 
0 oy
(64 puan)
Genelde kayıp ya da düşük yaşamış anne adaylarına daha çok oluyor bu korkular..kontrollerde bebiş sağlıklı olunca yüreğe su serpiliyor olumlu düşünmek en güzeli.. Tiroit içinse ayda bir düzenli kan testleriyle, ilgili doktor hapları dozajını ayarlıyor sorun olmuyor.. 
0 oy
(452 puan)
Canım bence senin korkun tiroidten degil. Ben de hamileligimin başlarında öyleydim. Surekli korkuyordum. Hastaneye daha sık gidip iyi mi diye öğrenmek istiyordum. Ama zaman geçtikçe hareketlerini hissetdikçe o korkun geçiyor. Zaten sana iyi olduğunu hissettiriyor merak etme  :)
0 oy
(5,553 puan)
Gözümüz görmüyor sonuçta bebekleri, insan tabiki endişe duyuyor kötü bişey var mıdır diye ama bunu çok kafana takma olumlu düşünmeye odaklan. Daha çok zamanın var hamileliğin keyfini çıkar zaten bebek büyüyünce seninle konuşuyormuş gibi tepki verecek seni rahatlatıcak. Tiroid için korkma kontrol olduktan sonra bir sıkıntı yok. 
(801 puan)
Yani şu yüksek olunca zeka geriliği oluyormuş ya mesela ay içinde dalgalanmalar oldu diyelim aöa haberim olmadı zarrsı olur mu ki.
(5,553 puan)
Canım tiroid ilacı kullanmıyor musun
(801 puan)
Kullanıyorum ama bazen yükseldiğini hissediyorum anlıyorum kendimden
(5,553 puan)
Sık sık doktor kontrolünde olduktan sonra bişey olmaz öyle hemen yükselip düşmesiyle bebeğe bişey olmaz canım stres yapma
(801 puan)
Yani birşey olması için uzun süreli mi olması Lazım dalgalanmalar da bişi olmaz değil mi

İlgili bir soru bulunamadı

653,938 soru

3,438,791 cevap

4,272,277 yorum

184,777 üye

...