0 oy
275 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (139 puan)
Kızlar 12 haftalıgız tıp fakültesi hastanesine gidiyorum bütün kontrollerım orda yapılıyor. Ama 2 lı tarama için bir türlü randevu anlamıyorum. Etlik Zübeyde hastanesinden aldım 2 lı tarama için bı sıkıntı olurmu 
Gebelik haftası 12

7 Cevap

0 oy
(179 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Neden olsun ki ben bütün testleri ayrı hastanelerde yaptırmak zorunda kalmıştım
-Reklam-
0 oy
(2,195 puan)
Mhrs den almaya çalış canım direk bı randevu ertelenince mesaj geliyor girip alıyorsun dün gece mesaj geldi bana bugün hemen gittim bulamıyordum çünkü randevu deneyebilirsin 
0 oy
(475 puan)
Canım ben özele gidiyorum . Ama saolsun doktorum herhangi bir devlet Hastanesi'nde tahlillerini yaptirabilirsin demişti.  İkili tarama tahliller ayrıntılı ultrason hep başka başka hastanelere gidip sonucunu doktoruma bildirmek yeterli olmuştu .. özel hastabede yaptırsam boynuz kulağı geçer zaten :)))) 
0 oy
(801 puan)
Ben karar verdim İnşaAllah yaptırmicam nasılsa yapılacak birşey yokmuş Allah tan ne gelirse başım üstüne Rabbim sağlıklı sıhhatli verir İnşaAllah.. 
Organ yetmezliği riski cıktı diyelim 3lüde ve bununla ilgili doğru bakım ve müdahalelerle hayat süresi uzatılabilir. Bir kişi 3lüyu 2li riskli çıkarsa yaptırır.2liyi yaptırmayan onu da yaptirmayacagi için nasıl vebal alabilir diyorum
(5,553 puan)
Bebekte bir anomali ihtimali olunca zaten ultrasonda görülüyor fiziksel olarak etkilendiği için, yani bu tarz ağır anomaliler belli oluyor zaten. Mesela tarama testlerinin sonucunda herhangi bir tedavi öngörülmediği için ve ultrason takiplerimde anomali olmadığı için doktorum yaptırmak istemezsen sen bilirsin  sonucunda aldırmayı düşünmüyorsan herhangi bir tedavi yok sadece çocuk sakat mı öğrenmiş oluyorsun dedi. Zaten ölçümler de normal, zaten ultrasonda bir anomali görülünce çoğu doktor yaptır mutlaka diyor çünkü bu taramalarda belli olan anomaliler ağır yani kendini ultrasonda belli ediyor
Boşuna yapılıyor o zaman onlar?
(801 puan)
İlk gebeliğin daha 11. Haftadayım 2 li tetsşn ne olduğunu geçen gün öğrendim o yüzden 2 li test benim için gereksiz 3 lü testi daha bilmiyorum onu da o zaman düşünürüz ön yargılı davranma hemen..
(801 puan)
Ayrıca öğrendiğime göre de ikili tets çok yanlış sonuçlar verebliyormuş teyzem şubatta doğum yaptı down sendromu deyip sıvı aldırdı hiç bişi çıkmadı bir ay kendini uedşğiyle kaldı.
0 oy
(1,404 puan)
Ben devlet hastanesine gidiyordum. Ikiliyi ozelde yaptirdim. Ayrintiliyi egitim arastirmada. Farketmiyor nerden randevu bulursam hemen alip yaptirmak gerekiyor.
0 oy
(276 puan)
Birşey olmaz canım bende bütün testleri farklı hastanelerde yaptırdım bulamayınca mecbur yani yapacak birşey yok 
0 oy
(168 puan)
Ben testlerin bi kısmını devlette yaptırdım. Bir kısmını özelde yaptırdım. Bütün sonuçları topladım. Hangi doktora gidersem götürüyorum. Randevu almak artık çok zor. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 438 göst.
0 oy
10 cevap 391 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
29 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Anneyim3 (14 puan) sordu
0 oy
5 cevap 168 göst.
29 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Radennn (52 puan) sordu

653,831 soru

3,438,347 cevap

4,271,839 yorum

184,751 üye

...