Herkese merhaba. 19 haftalik hamileyim. Bikac gundur göğüslerim, karnim ve bel kısmım aşırı kaşınıyor. 9 haftalikken yağ sürmeye başlamıştım vücuduma düzenli de uyguladım oysaki. Acaba suan çatlaklar mi oluşuyor sebebi sizce nedir?
Ben bı yerde okumuştum. Çatlak olmaması için sadece su içmek gerekiyormuş. Kullanılan yağlar kremler çok faydalı değilmiş. Vücut susuz kaldığı için kuruyormus. Kuruyunca da haliyle çalıyormuş.
Genelde catlak habercisidir gende varsa naparsan yap olur catlak
Malesef habercisi
36+1 hiç çatlagım yok çok şükür hiçbir yag krem felan da kullanmadım ama Bi kaç gündür benimde karnımda Bi kaşıntı var inş 36 hafta boyunca çatlamadı bundan sonrada çatlamaz
Benim bazi qunler acayio karnim kasiniyor aci qibi boyle sizi qibi ama kasiniyorda bi iki sefer kasidm ertesi qun bir baktim aman allahim karnim mosmor catlak icinde kuck kucuk her kasinmada da uzuyor bende badem yagi kullaniyordn suan karnimi qormeyin o derece 30+4 :(((((
Benim de bir hafta önceye kadar acayip kaşınıyordu gece filan uyanıyordum ama kaşımadan kaşıntımin geçmesi ve rahatlamak için krem ve yağ ile ovuyordum birkaç gün o şekilde sürdü sonra kaşınmam geçti şuanda bir sorun yok vücudumda ama tabi ilerleyen haftaları bilemeyeceğim :) yani kaşıntidan hemen sonra çatlağım olmadı bu arada 29+3 lük hamileyim şuan.
1,505,087 soru
24,570,866 cevap
361,969 kullanıcı