0 oy
261 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
Mehraba arkadaslar 22 haftalik hamileyim ve gunluk pihti onleyici iyne kullaniyorum.ve bu iyne olmadan hamileliyim davam etmiyor.çunki 4 dusuyum var.simdi iynelerin hic bir yerde bulamiyoruz.rusyada yasiyorum burda azerbaycanda hic bir yerde bulamiyoruz kovid yuzunden.tablet kullandim amma fayda etmiyor.simdi ben limon kivi birde nar biliyorum pihti onleyici diye.siz basqa yiyicek falan biliyormusunuz.pıhti sorunu olanlar neler tuketiyorsunuz.yardim ede bilirmisiniz.
Gebelik haftası 22

6 Cevap

0 oy
(389 puan)
Canm allah yardmcnz olsun .. mümkün mertebe aynı saatte için limonu filan inşallah bulursun sagsalim dogrrsn
(65 puan)
Rəsmən bebeyimi ölümə terk ediyorlar.devlet eczanelere vermiyor.stresden dis etlerim agriyor.aglamakdan oluyorum 20 tane iyne kaldi.
-Reklam-
0 oy
(752 puan)
Muz canım muz da kan pıhtılasmadını önlüyo bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne Rabbim yardımcımız olsun
(65 puan)
Tesekkur ederim
0 oy
(208 puan)
Mende kleksan istifade edirdim day tapilmir her yere baxdig tapilmir hekime dedim dedi geparin vurdur gunde 1ml qoldan vururam ama qorxuram yenede hekimnen danis belke oda yazacag sene
(65 puan)
Onu bele tapa bilmirem.evezleyicisini tapsam.vurdugum klekcan  ve fraksiparindi.fragmin dedi hekim heparin onlar bele yoxdu.artiq basimi itirecem.
(208 puan)
Yaxsi olar qorxma canim bilmirem hansi terefde qalirsan men sumqayitda zeytun aptekden heparini aliram bu tereflere uzagsiz?
(65 puan)
Men moskvadayam.qaynimgil bakida qalir onlarda bazasina zeng eledi dediler yoxdu tapada bilmiyesiz.xaric buraxmir.ne bilim xeyirlisi ALLAHdan.
(208 puan)
He bildim Allahin komeyliyiynen yaxsi olar insallah bir caresi tapilar
0 oy
(2,011 puan)
Turkiyedeki saglik bakanligini ara sana yardimci olacaklardir mutlaka
(65 puan)
Turkiyede diyilim rusyadayim.burdan alinacagina inanmiyorum yani esim oyle soyluyor.
(2,011 puan)
Belki burdaki saglik bakanligi temin eder belli olmaz cok ilgililer cunku bende coraspin kullaniyorum en azindan seni bilgilendirirler
(65 puan)
Bir soylim esime.zaten tartisdim nerden bulursan bul bir iyne yuzunden bebeyimi kaybetmek istemiyorum.birde turkiyeyi sorusdursun.
0 oy
(1,581 puan)
Geçmiş olsun geçen bir posta denk geldim iğneyi içeriğinden dolayı vurulmamış  onun yerine bir bardak ılık suya 3 yemek kaşığı pekmez yarım limon suyu karıştırıp içiyorum doktor devam et dedi demişti. Benimde ilki düşük test yaptırmadım ama bunu her gece içiyorum rutinlerde kan ilacı kullanmadan arttığını gördüm deneyin netten de araştırdım düzenli kullanımda kan akışını hızlandırdığını yazıyor. İnşallah şifa olur ❤️
0 oy
(389 puan)
Bence de sağlık bakanlığı arayın .. çin den vatandaşını getrn iğneyi de temin eder inşallah .. Video çekip kanal lara da atabilrsnz

İlgili bir soru bulunamadı

653,446 soru

3,436,997 cevap

4,270,402 yorum

184,657 üye

...