0 oy
341 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (25 puan)
düzenledi
Kızlar geçen hafta grip oldum eşim beni hastaneye götürdü iğne vurdular sonra eve geldim 2 gün sonra biraz iyileştim sonra koku almadığımı farkettim 4 gündür koku almıyorum gripten dedi eşim ama ben yinede çok korkuyorum test yaptıracam  eğer testim pozitif çıkarsa bebeğime bişey olmaz değilmi kendimi es geçtim çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye sabahtan beri boğazım yanıyor dün acı yedim ondanda olabilir bilmiyorum kafam çok karısık aranızda testi pozitif çıkan hamişler varmı nolur biri beni aydınlatsın hiç bişey bilmiyorum 
Gebelik haftası 25

7 Cevap

0 oy
(60 puan)
Bende gecen hafta cok hafiften grip oldum.sadece burnum akti arada tikandi.1 haftadirda koku almiyorum yeni yeni almaya basladim.test falanda yaptirmadim.ama yinede sen bilirsin yaptirip yaptirmamakta.yaptirsanda doktor sana ilac falan birsey vermicek.ne olur ne olmaz diyede 10 gun cikmadim evden.
-Reklam-
0 oy
(421 puan)

Arkadaşım da gebe iken covid oldu. Sorun yaşamadı.sadece ilaç icemedi ağır geçti biraz. Ama bebeğin sağlığı yerinde kilo da almış covid bebeği etkilememis. Hiç korkma bol meyve ve su iç. Stres yapma. 

0 oy
(60 puan)
Bogazin agiriyosada sirke ic agrin gecene kadar.
0 oy
(660 puan)
Ben yeni atlattim coviti belirtileri hemen hemen soğuk alginligiyla aynı zaten en azından bende öyleydi ek olarak çok fazla eklem ağrım ve uyku problemim oldu günlerce uyuyamadim ama geçti bitti çok şükür covitten sonra dün ilkkez drdaydim bebegim hiç etkilenmemis kilosunuda almış herşey yolunda dedi drum icim rahatladı seni çok iyi anlıyorum insallah değilsindir ama öyle bile olsa bebek etkilenmiyomus korkma canm.
(232 puan)
Burun akıntısı oldu mu peki
(660 puan)
Oldu canım gündüz akti gece tıkandı
0 oy
(289 puan)
Benim de eşim grip gibiydi bana geçti ikimizde de tat koku kaybı oslu test yapıldı pozitif çıktı bugün rabbim bebekkerimizi korusun inşallah 4 yaşında oğlum var ona bulaşacak die korkuyorum 
(232 puan)
Burun akıntınız oldu mu ben şuan gribim bugün oldum korkuyorum bir yandan
(289 puan)
Yok canım olmadı
(660 puan)
Oğlum ve kızım var benim çocuklar hiç etkilenmedi canım biz ateslendik usuduk agrimiz oldu kalkamadik esimle ama Allaha şükür çocuklarıma hic bisiy olmadı.
(289 puan)
Ay inşallah canım inşallah
0 oy
(1,795 puan)
Canm benim eşim pozitif ti. Ben panik oldum bende olursam bebegime birsey olursa diye. Sormadığım aramadığım doktor kalmadı. Bebeğe bir zararı olmuyor canm sadece hamileler daha geç iyileşiyor. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 465 göst.
0 oy
3 cevap 345 göst.

654,923 soru

3,442,445 cevap

4,276,589 yorum

185,035 üye

...