0 oy
296 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (452 puan)
Normal doğum mu yoksa sezeryan mı daha iyi oluyo ilk gebeliğim merk ediyorum 32 haftalığm şuan
Gebelik haftası 32

6 Cevap

0 oy
(126 puan)

Tabikide normal canım bi haftada toparlanabiliyorsun sağlık acısında da normal çok faydalı hemen sütün geliyor hemen bebeğinle temas ediyorsun onun da zorlukları var hangisi olirsa olsun illaki zorlu oluyor ki sonunda mükafatını alasın :)

-Reklam-
0 oy
(1,130 puan)
ben vakumlu normal doğum yaptım 3800 du kizim haliyle cok dikisim oldu dogumda ha bire suni sanci ve suni açılma verdiler yani cok zor bi normal dogumdu ama su an 5 aylik kizim hic dogum yapmamış gibiyim sukur. Ablam 2 sezeryan yaptı simdi havalar soğumaya başladı onun karni da sızlamaya basladi .şiddetle yapabiliyosan normal doğum yapmalısın.aksi bi durum olmadıkça 
0 oy
(3,319 puan)
Kisiden kisiye degisir canım bu. Bence sezeryan. Ben hemen ayagada kalktim dikislerimde iyilesti. Sutumde hemen geldi. Agrim sizim çok olmadi. Dogumda çok guzel gecti. 
(22 puan)
Spinal anestezi mi genel mi oldunuz
(3,319 puan)
Spinal oldum ben
0 oy
(601 puan)
Tabikide normal doğum eski insanların sağlıklı olması dinç olması buna bağlı sayilir
0 oy
(475 puan)
Normal doğum tabiki de . Doğum hikayeni guzellestirecek tek şey doktorun ve ebe dir. Korkular kararsizliklar endişeler içindeydim ama normal doğuma tesfik ve ikna eden doktorum oldu.. sancı esnasında yapmam gereken seylerin bilincindeydim doktorum sayesinde. Sonuç olarak suni sancı verilmeden dogumum gerçekleşti. Doğum yaptığım gün hastaneden çıktım ve evime geçip birguzel hiç birşey olmamış gibi oturup kalktım sezeryan nasıldır bilmiyorum. Şuan ikinciye hamileyim bunuda inşaallah bı sıkıntı çıkmazsa normal yapacağım canm 
0 oy
(44 puan)
Kişiden kişiye değişiyor bence. Ben sezeryan oldum 4. Üncü gün toparlanmıştım. Sütüm de ilk gün geldi. Öyle anlatıldığı gibi soğuklar da sıcaklar da falan dikişlerim de etkilenmedi hiç. Hatta kimisi sezeryan dikiş yerinde hissizlik oluyor diyor bende oda olmadı mesela. 

İlgili bir soru bulunamadı

651,232 soru

3,428,192 cevap

4,260,702 yorum

184,068 üye

...