0 oy
248 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
6 kasımda hastaneye gittim 2 haftalık adet gecikmesiyle ultrason bakıldı küçücük bir şey var denildi oluşmaya başlamış ve rahim duvarların kalınlaşmış denildi. Beta HCG bakıldı 929 çıktı. 1 hafta sonrasında bir gün kahverengi akıntı yaşadım ertesi gününde adet olmuş gibi sancılanıp adet kanaması gibi yaşadım. Acile gittim alttan muayene ile bakıldı. Şuanlık düşük diyemem rahim duvarların kalınlığını koruyor keseye benzer çok küçük bir şey var ve beta bakalım denildi. O gün ki beta 720 çıktı. O gece akşamından 3 gündür kanamam devam ediyor ve büyük parçalar düşürdüm. Bu kimyasal gebelik mi? Düşük mü? Ve tekrardan ne zaman gebelik yaşayabilirim?

3 Cevap

0 oy
(234 puan)
Geçmiş olsun canım sanırım kimyasal gebelik çünkü benim de önce değerlerim yükselip sonra düşmüştü eğer ki kimyasal gebelikse şuan yaşadığın adet kanaması yani adet oluyorsun bunun dışın da doktorum bana istiyorsanız ara vermeden tekrar düşünebilirsiniz dedi ben de korunmadım hiç 3 ay sonra tekrar gebeyim korkulacak birşey yok rahim gebeliği sağlıksız gördüğü için vucuttan atıyor ama şöyle birşey kimyasal gebelikte kese oluşmuyor sadece kanda çıkıyor hatta düşük bile sayılmıyor diye biliyorum belki de senin ki kimyasal değildir doktor birşey demedi mi peki? 
(5 puan)
hayır bir şey demedi ama sanki adet oluyorum gibi tek fark kan parçaları geliyor
-Reklam-
0 oy
(1,656 puan)
Gecmis olsun düşük yapmissin düşük yapimcada degerler düşüp sıfırlanıyor bebk düşmüş büyük ihtimal
0 oy
(235 puan)
Kimyasal gebelik olmuş benimde öyleydi sonra tekrar hamile kalabiliyorsun beklemene gerek yok demişti doktor. Sonra gidip ultrasona baktir parça kalmış mi diye 
(5 puan)
siz kaldınız mı? psikolojik çöktüm sanki

654,417 soru

3,440,444 cevap

4,274,181 yorum

184,896 üye

...