0 oy
695 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)

Merhaba hanımlar 

Ben 36+2 haftalık hamileyim ve bebeğim hala dönmedi. 3cu bebeğim diğerlerini sorunsuz normal doğum olarak dünyaya getirdim bunuda normal olarak istiyorum ama hala dönmedi daha 38haftalik olunca tekrar muayenem var ve ozamana kadar dönmezse sezeryan planlamasına geçeceğiz. Çok stres yapıyorum ve bir türlü rahatlayamadım banada yardımcı olurmusunuz.

Gebelik haftası 36+2

7 Cevap

0 oy
(103 puan)

Inşallah döner son anda dönen bebeklerde var ALLAHTAN ümit kesilmez 

(12 puan)
Inşallah yaaa inan çok panik olmaya başladım moralim çok bozuldu kendimi toparlayamıyorum sürekli stres halindeyim. Iki çocuğum daha var ve sezeryan benim için çok zor olacak. Normal doğumda en azından ertesi gün ayaktasın ve çok daha rahat oluyorsun.
(103 puan)
Inşallah isteyen herkese normal doğum nasip olur canım sen de bebisinle konuş blki dinler annesini bebekler hissediyo
(12 puan)
Sürekli konuşuyorum kızım artık sona yaklaştık hadi artık dönmelisin seni hemen kucağıma almak istiyorum diye. Inşallah son ana kadar beklemek istiyorum dönmesi için dua ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin.
(103 puan)
Amin canım inşallah hepimiz icin
-Reklam-
0 oy
(655 puan)

Bende32 haftalik hamileyim.28.hafta ters donmus pazartesi kontrol var bakalim duzelmistr insaallah.yuruyus yapin imkaniniz yoksa ev icinde daha aktif olun kendinizi zorlamadan.bebegin hareketlerini kasikta hissedince hep korktum doktru aradim normal dedi.sizdede oyle mi

(12 puan)
Ben bebeğin tekmelerini karnımın altında hissediyorum kafası da tam sağ tarafta yukarda duruyor ilk önce anlamamıştım sonra ebem ayaklarını altta hissettiğin sürece dönmemiştir dedi ki benim kızım hep baş yukarıdaydı hiç aşağıya inmedi kafası haftaya kontrolüm var benim korkum kordon dolonmasindan mı acaba dönmüyor..
0 oy
(3,107 puan)

yahu yavrunu sağlikli bi sekilde dünyaya getirde bosver sezeryani normali bende normal dogum yaptim bebk iriydi kestiler alttan bi dunya 3 gundur oturamiyorum ustune bebegim kuvezde hala kavusamadim boyle olacagini bilsem sezeryan olurdum benimde 3. bebeğimdi boşuna stres yapip bebginide strese sokma hakkinda hayirlisi neyse o olur zaten sikma canini yok yere

(196 puan)
Size katılıyorum neden sezeryani bukadar sorun ediyosunuzki bende sezeryan oldum 2.gün Ayaktaydim cuma günü tekrar sezeryan olucam ve 2.sınıfa başlayan oglum var yanimda kimsede yok
(12 puan)
Aslında derdim sezeryan değil korkum çocuklarıma kimsenin bakmaması. Yalnızım kimsem yok ailem hepsi uzakta ve eşim de çalışıyor daha önce sezeryan olmuş olanlarda beni hamileliğim boyunca korkuttular biri de aman okadarda önemli değil hemen kalkarsın felan demedi rahatlatmak yerine sürekli kötü yanlarını anlattılar bende korkudan strese girdim
(12 puan)
Çok geçmiş olsun. Makat gelişi olursa zaten sezeryan istedim alttan kesmesinler diye Benim bebeğim kilolu değilmiş normal bir bebek dedi doktor aşırı kilolu bekleme dedi diğerleri 4kg üstünde doğurmuştum hiç kesigim yoktu. Korkum onlara yetememek kimse olmadığı için ondan üzülüyordum şuan sizin yorumunuzu gördüm sanırım sezeryan bu durumda daha iyi gibi görünmeye başladı gözümde alttan kesmelerindense karnımı kessinler. Etrafta felaket tellalı gibi gezen bir ton insan var hep onlar yüzünden bukadar stres yaptım. Artık akışına bırakacam bakalım hayırlısı neyse o olsun. Rabbim herkeze sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin.
(1 puan)
Bende aynı sizin durumunuzdayim annemler yan dairemde oturuyor ama malesef babam bagirsak ameliyati oldu acil ankaraya gittiler psikolojik olarak coktum resmen biyandan babamın sonuçlarını bekliyorum biyandan okul açılıyor cuma günü doguma gircem ilk sezeryanim çok rahat geçmişti inşallah şimdide öyle geçer korkmayın bukadar cokta zor degil
(12 puan)
Sizede çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.  Ilk defa olduğu için sanırım biraz panik atak yaşıyorum ama umarım iyi geçer yeterki sağlıklı olsun
0 oy
(1,045 puan)

İnşallah döner canım benim donmezsede artık yapacak bişey yok sen ve bebeğin sağlıklı bi şekilde kavusun da nasıl olcaksa olsun hiç stres yapma hakkında hayrilisi olur inşallah 

(12 puan)
Allah razı olsun inan şu dediginizi kimse demedi etrafimdakilerin hepsi felaket tellalı gibi beni strese sokup korkutup durdular. Sinirlerim bile yıprandı kendime odaklanamaz oldum.
(1,045 puan)
Sen etraftakilerine bakma milletim ağzı çuval deil ki buzessin sana Moral verecekleri yerde tam tersi korkutuyorlar boşver sezeryan olsun hiç sıkma canini herkes oluyor ama daha var doguma inşallah o zamanà kadar döner ")
(12 puan)
Zaten anlamış değilim hamileyim son anima yaklaştım nerde felaket varsa onu anlatıyorlar millet laf arar olmuş kendimi onlardan biraz çekmeye karar verdim moralimi daha fazla bozmalarina izin vermeyecem. Allah razı olsun inşallah son ana kadar bekleyecem rabbim artık bizim için hayırlısı neyse onu versin. Normal doğum la aynı olur mu acaba diye de merak ediyorum aynı şekilde bebeği hissedip bağ oluşuyor mu ki sezeryanda öyle olmuyor diyorlar.
0 oy
(1,154 puan)

ins doner ama.bosuna uzme.kendiji..saglikli.dogsunda yeter..dua et..rabbim.baska.dert vermesin cnm

(12 puan)
Allah razı olsun ne güzel yorumlar yapmışsınız bir nebze olsun rahatladım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Artık bekleyip gorecez sonuna yaklaştım beni rahatlatmak yerine strese sokan insanlardan uzak durmam lazım sanırım.
0 oy
(72 puan)

ya canim inşəAllah döner benim bebeim de ters hayla dönmədi ilk gebeliyim bende çok korkuyorum Allah yardimcimiz olsun 33 haftasindan böylə ters bebeyim artiq 39 haftalikik dr bana 38 haftasinda falan ultrasona düş bebek dönmese sezaryon olursun dimişdi hayla ultrasona düşemedim canim şimdi bilmiyorum ne zaman düşücem artiq vaktima çok az kalmiş çok ağrim falan oluyor yinə də ne yapayim bekliyorum diyorlar sezaryonda bi hafta erken aliyorlar bebeyi artik benim vaktim tam 39 haftalik olmuşuk hayla ultrasona gide bilmiyorum şimdi bekliyoruz ne olur ne olmaz sende çok korkma inşəAllah her şey iyi olur bebeyin dönür sağ.salim yavrularimizi kucağimiza aliriz 

(12 puan)
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli alalım yavrularımızı kucagimiza. Ultrason da mutlaka kordonuna bakmalarıni söyle makat gelişi yani bebeğin poposundan doğum isteme çok kesiyorlar ve ozaman da oturamıyorsun sanırım bizim durumumuzda en güvenilir olanı sezeryan. Üstelik sen baya beklemişsin ne güzel kilosunu da tam almıştır. Bende senin gibi kordon dolonmasi söz konusu değil ise son ana kadar bekleyecem. Belki son anda döner de normal doğum yaparım. Hakkımızda hayırlısı olsun allah kurtarsın inşallah sağ salim kucağına alırsın kuzunu.
0 oy
(513 puan)

Doğumdan önce bile dönen varmış canım acele etme nette görmüştüm kalça kısmına yastık koyup ayaklarını uzat canım üst kısımla 45 derece kadar açı olsun işe yaradığını söylüyorlar belki senin de işine yarar rahatsız edici bir yöntem aslında ama çok durmana gerek yok iyi olduğunda ara ara yaparsın 10 sk filan.

(12 puan)
Çok teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun. Hemen Deneyeceğim mutlaka. Inşallah döner de bende rahatlarım dönmezse de hakkımızda hayırlısı bebeğim sağlıklı olsun yeter.
(513 puan)
İnşallah döner canım :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,127 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 229 göst.

650,637 soru

3,425,814 cevap

4,258,094 yorum

183,870 üye

...