0 oy
431 göst.
11 Kasım 2020 Doğum kategorisinde (3 puan) sordu
35+4 haftalik hamileyim normal dogum istiyorum ama cok korkuyorum.aci eşigimi bilmiyorum dayanamayacak kadar cok mu zor ve sanci tam olarak nerelere vuruyo daha once dogum yapanlar tecrubelerinizi yazar misiniz 
Gebelik haftası 35

5 Cevap

0 oy
11 Kasım 2020 (349 puan) cevapladı
Kız korkma vallahi dua ediyorsun bebeğim.saglikli.olsun da nolursa olsun diye
11 Kasım 2020 (3 puan) yorumladı
Insallah tsk ederm
-Reklam-
0 oy
11 Kasım 2020 (187 puan) cevapladı
Hiç korkma zor ama geçici. Sancın olsun yeterki hiç bişeyi hissetmesin korkuda geçer. Eve çok rahat gidiyorsun sonunda:) 
11 Kasım 2020 (3 puan) yorumladı
Insallah benimde tek tesellim eve rahat gitmek ve hemen toparlamak. Buyasima kadar hic bi yerime dikis bile atilmadi korkum biraz da bu yuzden ñe kadar acim olacagini bilebilsem ona gore kendimi hazirlardim
0 oy
11 Kasım 2020 (645 puan) cevapladı
Benim canım çok kıymetlidir ama ben bile normal doğum yaptım zor doğum olmasına rağmen. Korkmana gerek yok bebeğin doğunca o sancıyı herşeyi unutuyorsun. Doğum yaparken çok zorlandım evet ama bebeğim doğunca çook değişik duygular hissettim. İnşallah 2. Bebeğimi de normal doğurucam. 
11 Kasım 2020 (3 puan) yorumladı
Insallah cnm
0 oy
11 Kasım 2020 (79 puan) cevapladı
Canım kendimi bu şekilde strese sokma çünkü normal dogum da diyorlar ki sanki yeni dogmuş gibi oluyorsun diyorlar bana emin ol ben de senin gibi düşünüyordum o haftalar ama şuan istiyorum ki sancım gelsin kucagıma sag salim alim normal dogumda allahın izniyle olur sezeryanda kafana takma her zorlugun bir kolaylıgı var
11 Kasım 2020 (3 puan) yorumladı
Tsk ler cnm
11 Kasım 2020 (79 puan) yorumladı
Ne demek canım benim :)
0 oy
11 Kasım 2020 (192 puan) cevapladı

Ben ilkten col agluyordum yerlerr yatiyordum sonra yemin ederim bak hastanedeyiz odadnin icinde dolasiyorum arrik yatiracaklar dogum yapicam acilmam tamamdi ebeleri bekliyorum sonra gercekten sunu dusundum zaten o sancilara alisiyorsun ben niye agluyorum ki dedim bos bos yalandan zaten artik sancilara bile alistim sildim gozyaslarimi odanin icinde sarki soyluyorum ayna var sanci gelince of ya yine mi sanci falan diyorum kendi kendime sonra aynada kendime falan bakuyorum keske telefonu yanima alsaydim goruntulu annemleri aradim napuyorlar acaba disarda dfakan diyorum koridora cikuyorjm belki kapi acilir ordan gorhrum falan simdj inan bu sefer hedefi buyuttum hiç aglamiycam zaten bosuna agliyorsun yani yuksek sesle sarki soyle egil kalk nasil rahat ediyorsan bu sefer video bile cekicem dusun yani zor olsa boyle der miyim geciyir giditor iste dogum yapali 1 sene olmus bile coktaan sancinin nasil bir sey oldugunu bile hatirlayamiyorum unutuyorsun zaten :) hatta internette sanci aninda dans eden kadinlar falan bile var cok iyi ya :)

11 Kasım 2020 (3 puan) yorumladı
Ne guzel darisi basima

İlgili bir soru bulunamadı


1,488,744 soru

24,334,365 cevap

345,804 kullanıcı

...