0 oy
794 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (233 puan)
Slm hanımlar ben önceki iki hamılelıgım de de karnımı gece yatarken her zaman atkı ile sardım bebeğim üşümesın diye. sonuçta su dolu bir kese içindeler ve karnımız hep buz gıbı oluyor.karnımı her daim sıcak tuttum ınanın bu güne kadar bebeklerımın  ne gazı oldu ne sancısı.büyük insan gibi gece uykuları vardı.illaki gece sut emmek için kalktılar ama uykuları açılmadan hemen emip uyudular geri. Etrafımdakı arkadaşları m gulerdı ne gerek vardı sarmaya  diye  ama rahatlıgımı görünce onlar sardılar sonraki hamılelıklerın de şimdi onların bebekleri de çok rahat uyuyor ve uyutuyormuş.sizlere de tavsiye ederim hanımlar karnınızı sarın yatın
Gebelik haftası 30+1

24 Cevap

0 oy
Cok tatlisin canim. Merhametinden belkide boyle bisey dusunuyosun ve yapiyosun. ama gaz bebegin sindirim sistemiyle alakali keske ise yarada bu dediginde kurtulsa bebekler gaz sancisindan:)
-Reklam-
0 oy
(1,218 puan)

Çok deişik şaşırdım

0 oy
(80 puan)

Benim karnım hep buz gibi gazlımı olacak bebişim

0 oy
(642 puan)

Nolur saçmalamayın bebegin gazi yoksa yapı meselesi benim kaynanamda 3 erkek doğurmuş 3 ude hiç eziyeti olmamış gece uykuları hep olurmustu ne alaka yani heleki kışın hamile olanların vah haline mi. Senin vücut ışın neyse bebekte o sicakliktadir . !!

651,493 soru

3,429,278 cevap

4,261,786 yorum

184,135 üye

...