0 oy
293 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (231 puan)
Kizlar embriyo transferini sedasyon ile yaptircam ama su takildi kafama hem ac karnina olmak gerekiyor hem de idrara sıkışık olmak gerekiyor nasil olacak bilenler yardimci olabilir mi?

3 Cevap

0 oy
(801 puan)
Karnın hafif  tok olacak 

Suyu evde içme transferden yarım saat önce suyu içmeye başla evde içip gidersen tutamazsın idrar sıkışık olacaksın 3 litre su içmem gerekir, ben 2,5 anca içebildim yarım saat dayandım ama Elhamdülillah Allah İn izniyle tuttu ilk seferde.. 
(231 puan)
Canim asilamada canim cok yandi cok kastim kendimi hemsire bildigin bacaklarimdan tuttu. Benim tedavi bu ay baslayack insallah.
(801 puan)
Aşılama hakkında bilgim yok canım...ama uyanık ol tavsiyem kafan karıştığı zaman yazabilirsin tüp bebek konusunda bayağı geliştirdim kendimi :)
(231 puan)
Cok sagol canim ilgilenden dolayi dua et tutar insallah benim de. Esimde de bende de hic bir sorun yok.  Bir kezde dusuk yaptim hamile kalabilyorum  diye basari orani yuksek diyorlar :)
(801 puan)
İnşaAllah sende problem yoksa Allah İn izniyle tutar merak etme.. Ama sıkışık olman lazım sedasyonla nasıl tutacaksın tuvaletini.. Sıkışık olunca rahim sıkışıyor embriyo daha kolay tutunur İnşaAllah tabi.. Allah yardımcın olsun sonu hayırlısıyla a güzel olsun
(231 puan)
Canim bunu ilk defa senden duydum sıkışık gitmemizin sebebi mesanenin baski yapmasi ve rahmin ultrasonda daha net gorunmesi diye biliyorum ben.
-Reklam-
0 oy
(128 puan)
 Ac olmadikim icin yemek yemedim 1 litre su icim onuda giderken arabada icdim yari siksik idim trasferden sonra birsat tuta bildim idrarimi erhamdillah simdi 8 haftalikdi bebeyim insallah senininki ilk denemede tutar Allahin izini ile
(231 puan)
Senin de mi anestezi ile oldu canim
(128 puan)
Hayir trasfer arisin oluyor 2 dakika ancak oluyor cok rahat oluyor benim bogum goruydu bebeyimi his edim trasfer varkdinkonusdum beni birakma tutun anana soyledim oda anasini birakmari Sukurler olsun
0 oy
(970 puan)
Canım aç olacaksın. Hastaneye gidince su içsen yeter. Ben fazla içtiğim için bakıp bir kısmını boşalttırmışlardı. Bende normal yapıldı uyutulmadım. Sende neden bu şekilde yapılıyor merak ettim.
(231 puan)
Benim asilamada canim cok yandi canim takilan spekulum canimi cok acitti cok hareket ettyim kivrandim agridan simdi hareket etmemem gerek ben istedim anestezili olsun diye
(970 puan)
Anladım canım. İnşallah bu seferki hem tutar hem de sorunsuz bir süreç yaşarsın.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
24 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde K. 123 (12 puan) sordu
0 oy
1 cevap 98 göst.
3 Nisan Doğum kategorisinde Zeynep10 (57 puan) sordu
0 oy
4 cevap 691 göst.

651,239 soru

3,428,231 cevap

4,260,752 yorum

184,071 üye

...