0 oy
284 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde

Kızlar ben 2 aylık hamile olduğumu öğrendim fakat bende göğüs hassasiyeti yok migde bulanmasi yok sadece adet sancısı gibi arada sancı oluyor vede lekelenme oluyor yani göğüs hassasiyetinin olmaması normal mi hadi miğde bulantısı neyse de ????

4 Cevap

0 oy
(724 puan)
Canım  hiç belirti olmamış olabilir ama adetini takip etmiyomusun allahtan ilaç falan içmemişsin canm bebeğe zararlı olabilirdi ama hayırlı olsun canm 
Adetim duzensizdi açıkçası umursamadım ve dün öğrendim hala sokundayim yeni kendime geldim ve mesaj attım
(724 puan)
Anladım tekrar hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız
-Reklam-
0 oy
(645 puan)
Benim ilk gebeliğim böyle rahat geçti. Mide bulantısı gögüs hassasiyeti olmadı dediğin gibi arada kasık ağrısı oluyordu. Normal canım şuan 2. Gebeliğim sabah hafif bulantım oluyor. 
Çok şükür diyeyim bir sorun olmasında :)))
(645 puan)
Benim hamileliğimi yaşıyorsun resmen. Ama son zamanlar gögüs ler şiştiği için rahatsız oluyor insan. Bende üstüne görmüştüm.
Ama üstüne görmek benim bildiğim az leke şeklindedir benimki pıhtıli geldi ve bildiğn adetti ayrıca 6.7 gün sürdü dolu dolu bu enteresan ya evet göğüsde şişme var ama sızlama vs hiç hir şey yok :)))
(645 puan)
Rahat geçicek o zaman hamileliğin. Doktorun da bir sıkıntı yok diyorsa dert etme keyfini çıkar :)
İnsAllah yaaa :))) Allah razı olsun
0 oy
(1,215 puan)
Tabi her gebelik baska olur bunlarin olmadi icin sevinmelisi 2 aylik bende basladi taa 40+2 boti dogumdan sonra 
Şükür diyeyim bacım o zaman :)))
(1,215 puan)
Aynen oyle
0 oy
(99 puan)
Lekelenmeniz kahve rengi şeklinde mi, doktora sordunuz mu, gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah  ama lekelenmeyi ihmal etmeyin düşük ihtimali olmasın Allah korusun 
(99 puan)
Yaaa ne kadar güzel bende jandarma eşiyim, biz birlikteyiz şükür bizde 1 sene 1 aylık evliyiz 2 aydır korunmuyoruz bakalım bu aydan ümitliyim ama daha adete 4 gün var  :)))
İnsAllah ki Rabbim gonlunuze göre verir ben çok fazla stres içindeydim bu önceki gidip gelmelerimde gebelik var mı yok mu var mı yok mu bu sefer aporr topar gittim geldim inan eşime doyamadan geldim diye onun üzüntusuyle bebeğimde hiç düşünmedim ne bilim ya her nasip vaktine esirmis :)))
7 aydır da görmüyordum eşimi :)
(99 puan)
Çok zor sizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcınız olsun, bizde de  eş yanımızda ama aileler  uzakta maalesef :( Allah yavrunuzu kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Allah razı olsun çok çok sağolun :( umarım herkesin Rabbim gonlundekini versin bacım

İlgili bir soru bulunamadı

651,927 soru

3,430,821 cevap

4,263,472 yorum

184,255 üye

...