0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (258 puan)

Kızlar ben kendimi son günlerde hamile gibi hissetmiyorum. Yaşadığımız belirtiler vardı ya  bulantısı, rahimin genişlemesine bağlı olarak normal ağrılar vs bunlar şuan hiç yok sadece iştahım açıldı sorunsuz yemek yiyebiliyorum.. Bebeği geçen haftalarda hissettiğimi sanmıştım ama (belki yanıldım) şuan henüz tık yok. Bu da biraz endişelendiriyor sanırım. 


Sizler nasılsınız  normal midir bunlar. 

En son kontrole geçtiğimiz ayın 17sinde gitmiştim. Bir sonrakine Ayrıntılı ultrason için 20. Haftaya geldiğim de gitmeyi planlıyorum.


Gebelik haftası 16*4

6 Cevap

0 oy
(241 puan)

Şuan ki durumunuz normal bende aynı durumdayım ilk gebeliğim de de aynısı olmuştu muhtemelen 6.ayında bebek Tüylenmeye başladığı zaman mide yanmalariniz tekrar başlar. Bu sadece bir süreç iştah artması da normal ama kendiniz de farklı hissettiğiniz bir durum varsa kontrole gidip öğrenebilirsiniz. 

(258 puan)
Benim sorunum bebeğin eşinin aşağıda olması daha önce bununla ilgili kanama yaşadım üç kez olmuştu. Şuan hamdolsun yaklaşık 20 gündür böyle bir kanama olmadı doktorum da kanama olmadığı müddetçe korkma demişti sadece belirti olmaması biraz garip geldi belki de bu haftalar da sizinde dediğiniz gibi gayet normaldir. Ama içimi rahatlattınız bu haftalarda sizinde böyle dingin sakin geçirmiş olmanız ki ikinci tecrübeniz de söz konusu, güç verdi rahatlattı.
(241 puan)
Emin olun yaşadığınız olay suan da normal git gide iştahınız açılır zaten ve her canlının hormon dengesi farklı ben sabahları hala ogurtu ile uyanıyorum arada bir ama bulantilarim bayagi azaldı sadece koku ve strese kaynaklı bulantilarim oluyor bu taşıdığımiz hormonlar la alakali bir durum rahat olun emin olun ki bir problem yaşayacak olsaydınız doktorunuz ileri ki zaman icin size uyarı da bulunur du suan tek yapacağınız bulantilarinız geçtiye stresten uzak durup canınızın istediğini yiyip keyfini çıkartmak olsun:) fazla kaçırmayın tabii
(258 puan)
Teşekkür ederim. Hamdolsun geçti. Gebelik şekeri oluşmasın diye dikkat ediyorum inşaaallah:)
-Reklam-
0 oy
(337 puan)

Bende hamielikle ilgili en başından beri bir belirti yoktu.  Adet gecikmem haricinde asla diğer belirtiler olmadı . Bu herkeste degisen bir durum ve belirtilerin ne zaman bittiği de kişiden kişiye değişirmis. 16. Haftamda ben kasık ağrısını cok yaşamıştım doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok dedi. Suan 18 im bebeğimin hareketini belli belirsiz 3 gun once hissettim. bu donemde cok küçük oldukları için bir gün hissedip sonra hissetmemek normalmis güçlendikce hissettiriyomus kendini. Istah konsuunda bende de baya acilma oldu16 sonrası. 

(258 puan)
Anladım yani çok doğal o zaman bu haller, teşekkür ederim.  :)
0 oy
(63 puan)

Aynı durumdayız canım bende 17+3 'üm 15.haftaya kadar mide bulantılarım iştahsızlığım halsizliğim vardı bi iki haftadır sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum gün içinde unutuyorum bazen senin gibi endişeleniyorum ama herkes normal bu rahatlama diyo bakalım kontrole gidince herşey yolundadır umarım 

0 oy
(870 puan)

16+1 olduk ben en basindan hamile oldugumu anlamiyordum cunku belirtiler yoktu bulanti bas donmesi falan yoktu simdi de ayni bazen unutuyorum hamile oldugumu dun gece hissetim bebegimi  cok nadir hissediyorum  heralde tekme atmaya baslayinca anlycam gercekten hamile oldugumu hissedcm 

0 oy
(273 puan)

Ben midem bulanınca rahatsız oluyodum tadını çıkaramıyordum ama şimdi 18. haftadayız karnım çıktı. aynada sürekli görüyorum ve iki kişilik yiyorum.  kendimi daha çok hamile gibi hissediyorum. kalp atışını duydum cinsiyet öğrendim asıl şimdi hamileyim evet diyorum :) 

0 oy
(88 puan)

benimde belirtilerim 12 haftada bitti simdi 16. haftadayiz sadece halsizlik var yoruldugum zaman eskiden hic yorulmazdim birazda kilo aldim onun agirligi olabilir☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 229 göst.
7 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ruku (45 puan) sordu
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
6 cevap 73 göst.
8 Eylül 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nur.93 (2 puan) sordu

650,490 soru

3,425,237 cevap

4,257,516 yorum

183,825 üye

...