0 oy
1,659 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (12 puan)
düzenledi

Merhaba arkadaşlar.. 

Hamile kalmaya karar verdikten sonra doktora gittim herhangi Bi sorun yok gayet iyi dedi benim için eşiminde bildiğimiz kadarıyla Bi sorun yok. 
2 Ay ovulasyon ile Günlerimizi değerlendirdik ama Bi sonuç alamadık. 
Ovulasyon kullanıp 3. Veya sonraki denemede hamile kalan varmı ? 

2 Cevap

0 oy
(72 puan)
Ben 3.ayda hamile kalmışım ama teste göre hiç yumurtlamadım :) ilk ay testi adet başlangıcından itibaren 14.günden itibaren yapmıştım yine hiç çift çizgiyi görememiştim. Öyle olunca diğer ay adetimin bittiği günden itibaren hergün yaptım ve yine hiç çift çizgi çıkmadı. Bunu doktora sorduğunda testlerin yanılma payı olabileceğini ve çiftleri strese sokacağından kullanılmasını önermediklerini söylemişti. Test yerine adet bitiminden itibaren bir gün ilişki bir gün boşluk şeklinde deneyebilirsiniz dedi ve o şekilde de oldu. Sizde deneyin isterseniz. Uzun oldu biraz :) inşallah bir an önce hamile kalırsınuz. 
(12 puan)
Benim ilk ay normal olması gerektiği gibi oldu ama 2. Ay 5 gün üst üste çift çizgi gördüm fazla yumurtadan olabilir dedi ovulasyon aldığım kişi ama yinede hamilelik olmadı :) 3. Ay denemedeyim elimde son kalanlar ama dediğinizide değerlendiricem inşallah hamilelik görebilirim :) hiç önemli değil uzun yada kısa yazmanız cevap vermeniz önemli çok sağolun inşallah hayırlısıyla Bi an önce kucağınıza alırsınız sizde :)
(72 puan)
Ben internettede okumuştum. Hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyor diye. Birde testler bencede strese sokuyor insanı. Biz 1sene hiç korunmadığımız halde hamilelik olmadı. Herhangi sorunda  görülmedi. Merak edip ovulasyonu o şekilde denemiştim ama artık hiç ümidim kalmamıştı. Eşim için testlere başlanacaktı ki oldu :) bence sizde ilişkiyi çocuk için değilde kendiniz için yaşayın mutlaka vakti saati vardır :)
(12 puan)
Haklısınız :) olmadıkça insan ister istemez strese giriyor çoğu kişi ilk ovulasyon testinde hamile kalıyor. Vakti ve saati var sanırsam Rabbim aratmasın inşallah herkesle birlikte bizede versin :)
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
Merhaba...Ben  1 yıl önce dış gebelik yaşadım.sonrasinda iğne olduğum için 6 ay denemek yasaktı.2 ayda nedenlerini araştırırken geçti.sonrasinda 2 kez aşılama yaptik.en son doktorum tüp bebek dedi.biz esimle biraz denemek istedik.bu arada yas 36 amh 0.85.yumurtlama testi ile 4. seferde hamile kaldım çok şükür. Simdi 7. Haftayi bitiriyoruz.Ama tabi bu testi yapanlar bilmeli ki spermin bayat olmaması gerek.yani haftada en az 1 2 ilişki şart.o hafta yumurtlama yok diye ilişki yaşamamak olasiliginizi düşürüyor.

653,171 soru

3,435,898 cevap

4,269,280 yorum

184,593 üye

...