0 oy
244 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (655 puan)

Günaydın hanımlar. Dünden beri bebeğim çok hareketli. 27.haftadayız. Bu kadar hareketli olması normal mi? Dün instagramda Bi hamilelik sayfasında Bi kadının yorumunu okumuştum bebek 38.haftada kordon dolandığı için bebek çok fazla hareket etmeye başlamış ve doktor acil doğuma almış. Ben daha 27.haftamdayım ama böyle bişey mümkün mü bende de. Siz ne düşünüyorsunuz? 

3 Cevap

0 oy
(103 puan)

Tam büyüme evresi gayet normal cnm hatta hareketli olması daha iyi hareket etmese neden etmiyor diye sorardın bnm kızım da şuan 35+5 haftalık oldu hiç yerinde durmuyor yani kimisi hareket etmesini sayar bn saymıyorum bile zatn ediyor hep çünkü çok şükür gayet normal hareket etmesine sevin yani her zmn 

(655 puan)
Bende normalde hep hareket etmesini beklerdim. Hareket edince de mutlu olurdum. Ama dün o yorumu okuduktan sonra koktum.  İnşallah tüm bebeklerimiz vaktinde sağlıcakla gelirler kucağımıza.
(103 puan)
Hangi yorum ne demişler
(655 puan)
Burda değil canım instagramda Bi hamilelik sayfasında. Kadın 38.haftalıkken bebeğinin çok hareket etmesinden dolayı gitmiş doktora. Bebeğe kordon dolandığı için acil ameliyata almışlar. O yüzden çok hareket ediyormuş yani.
(103 puan)
Hiç aralıksız hareket ediyorsa bebek zatn bişey var demektir Allahim kimseye yaşatmasın öyle bseyi
-Reklam-
0 oy
(15 puan)

Selam. Men 29cu haftadayim. Bebeyim cox hareketli ama korkmaya bir sebeb yoxdur. Hekim hamileliyinizde 1problem olmadigini demiwse bebeyinizin tekmelerinden korkmayiniz. Allah kavuwdursun bebeklerimize. Amin!

0 oy
(2,186 puan)

Bende 29 haftalık hamileyim hareketli bebeğim doktor kontrolünde söyledim doktoruna bi sorun olmaz dedi genelde sağlıklı  mutlu bebekler daha çok hareket edermiş 

İlgili bir soru bulunamadı

650,864 soru

3,426,669 cevap

4,259,090 yorum

183,949 üye

...