0 oy
662 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
Merhaba hanımlar 

Ben çift transfer sonrası gebe kaldım tüp Bebek yöntemiyle. Çok şükür şu an 6+1 deyim . İki gün önce keseyi görmek için Dr a gittik Dr um tek kese gördüğünü fakat sanki yanında ikiz başlangıci gördüğünü söyledi. Ama daha kalp atışı duyamadigimiz için kesin olarak birşey diyemedi. Ben de ultrasonu izlerken siyah boşluk yani kesenin tam yanında onun gibi ama çok küçük ve zor görünen bir boşluk daha gördük Dr gibi. Bu şekilde yaşayıp sonradan ikiz gebelik yaşayan varmı ? 
Gebelik haftası 6+1

3 Cevap

0 oy
(1,816 puan)
Olabilir 2. Kese ileriki haftalarda daha belli de olabilir kaybolabilirde 
(22 puan)
Teşekkür ederim hayırlısı olur inşallah
-Reklam-
0 oy
(405 puan)
Ben 5. Haftada gittim tekti 6. Haftada gittim ikiydi kese ikisinde de kalp atimi vardi şükür 1 hafta daha bekleyin hayırlısı olsun inşallah 
(22 puan)
Hımm olabiliyor demekki salı günü kalp atışını duymaya gidicez sanırım herşey o zman belli olacak
0 oy
(231 puan)
Canim soruna cevap veremicem ama bilgi almak icin yaziyorum onumuzdeki ay bende tup bebek tedavisine baslicam esimde de bende de hic sorun yok endiseliyim tutmaz diye sizin bir sorun var miydi? 
(22 puan)
Merhaba canım ben de hiç bir sorun yoktu şükür ama eşimin sperm sayısı çok azdı azosperm değildi hani sıfır değildi ama normalin altındaydı o yüzden yaptırdık ben acıbadem international Hastanesi'nde prof Dr Murat Aslan hocaya yaptırdım ve Rabbime şükürler olsun ilk denemede gebe kaldım bence internetten murat beyi bir araştırın hatta instagramdan prof murat aslan yazıp takip ederseniz videolarını ve her gün paylaştığı en az beş tane hikayenin hepsinde gebelik pozitif sonuçlarını görürsünüz.  İnşallah rabbim size de nasip eder.
(231 puan)
Canim benim istanbula gitme imkanim yok maalesef ama trabzon medipolda yaptircam orada da tutma ihtimali cok yuksemis . bakalim insallah . size toplamda ne kadara mal oldu?
(231 puan)
Ben ilk kez denicem onumuzdeki ay baslayacagiz. Ama tutmayanlarin bir nedeni var onu merak ediyorum. Bizim hic bir sorun yokken asilama da tutmadi .
(22 puan)
Anladım Allah'ım hayırlı zamanda nasip eder inşallah  sadece içinizi ferah tutun allah a güvenin dua edin. Hakkınızda hayırlısı olsun
(22 puan)
Sürekli iğne vevilac kullanıyorsunuz bunların hepsi en az 30 bin liraya yakın tuttu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
3 cevap 357 göst.

651,081 soru

3,427,520 cevap

4,260,059 yorum

184,020 üye

...