0 oy
273 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (64 puan)
Herkese merhaba. 6 haftalik hamileyim haftalardır aşırı halsizlik var çok uyuyorum, takviye edici gıda da kullanıyorum ama hiçbir şekilde geçmiyor. Sizde de oldu mu, bu durum hamilelik boyunca devam mı ediyor, ne zaman geçecek? 
Gebelik haftası 6

9 Cevap

0 oy
(226 puan)
Ben de oyleydim cnm butun islerimin kaldigi oluyordu. Suan 12 haftamdayim ve daha iyiyim. Daha cok yeni gebeligin vucut alismaya calisiyor.
(64 puan)
Haklısınız sabretmekten başka yapacak bir şey yok şimdilik:)
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan)
12 den sonra yavas yavas geciyo canm ben suan 20 haftaligim oyle aman aman bi enerjim yok tabi ama ilk zamanlar ben de cok kotuydum hatta isten cikmak zorunda kaldim ama suan iyiyim cok sukur
(64 puan)
Bu dönemde çalışabilenleri gerçekten taktir ediyorum. Ne yapalım anneliğimiz şimdiden başladı fedakarlık yapıyoruz:)
(1,705 puan)
Bana kalsa ben doguma kadar calisirdim ama kafami bile kaldiramiyodm hep hastanedeydim hicbisey yiyip icemiyodm surekli rapor alinca sıkıntı yapmaya basladilar ben de cikmak zorunda kaldim he herkesin hamileligi boyle gecmiyo cok rahat hamilelik gecirenler de var onlar rahat rahat calisiyolar yani :)
0 oy
(440 puan)
Evet oluyo ama benim çok aşırı  7+3 olmuşum şimdi daha fazla mesela akşam 10 olmadan uyumuşum. Taa bu saate kadar Gündüz kaç saat uyudum ama benim mide bulantısı çokk aşırı var çoğu zaman da yatamıyorum ilacımı değiştirdim bakalım ne olacak 
(64 puan)
Valla ben her gün öyleyim. Saat akşam on oldu mu direk uyuyorum gündüz de geç kalkıyorum. Allaha şükür şimdilik bulantım yok inşallah sizinki de bir an önce geçer. Allah hepimize güç kuvvet versin.
(440 puan)
Amin inşallah senin de hiç olmaz hiç görmezsin inşallahhh bulantıları
0 oy
(178 puan)
Bende de çok vardı halsizlik ama ilk 3 aydan sonra yavaş yavaş azalıyor. Şuan bol bol dinlenmen lazim. Baş agrin  oluyormu?
(64 puan)
Inşallah bir an önce azalır. Yok baş ağrım olmuyor şükür ki.
(178 puan)
Benim migrenim var her gün baş ağrısı çekiyorum şükür sende yokmuş olmaz insallh
(64 puan)
Bu kadınlar ne çok çekiyor yav Allah yardımcınız olsun
(178 puan)
Âmin canım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim❤
0 oy
(218 puan)
Bende 6+5 haftalık hamileyim aynı şekilde halsizlik ve yorgunluk çok oluyor hatta yanı sıra baş ağrısı bile yapıyor sıkma canını:)) 
(64 puan)
Allah yardımcımız olsun ne diyelim:)
0 oy
(545 puan)
Kafam havadayken uyurdum şimdi kafayı koyuyorum bir yerlere Allah tan. 17 hafta oldum ama hala uyuyorum. Tabi bunda çalışıyor olmamın etkisi de var. İşten gelip uyuyorum sonra birdaha uyuyorum hiç affım yok. Normal vücut iki kişilik çalışıyor şuan.  

Valla dinlenelim bol bol. Aricaz bu günleri. Sefam olsun evladıma şifa olsun inşallah :)
(64 puan)
Haklısınız zaten yapmamız gereken de her fırsatta uyumak. İşle beraber daha zor tabi Allah yardımcınız olsun
0 oy
(403 puan)
Bende 7+6 haftalik hamileyim çok halsizim 1 yasinda oglum var tabi daha cok yoruluyorum 
0 oy
(219 puan)
14.haftamdayım bende, hala geçmedi o halsizlik. Evin bir işini yapsam bir işi kalıyor:) 
(64 puan)
Ben çalışmaya başladım ve ise başladığımdan beri kendimi enerji hissediyorum sanırım üzerine gidip hareketli olmak lazım o zaman halsizlik kalmıyor bence
0 oy
(14 puan)
Ben şu an hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama bnde de var halsizlik elim ayağım dökülüyor yorgunluktan hatta arada tansyonum düşecek dye korkuyorum. Uyu uyu yetmiyor uyku. İnşallah bende hamileyimdir. 
(64 puan)
Bence bi kan tahlili yaptırın

İlgili bir soru bulunamadı

653,058 soru

3,435,524 cevap

4,268,879 yorum

184,570 üye

...