0 oy
1,516 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (248 puan)
kızlar Ataşehir avicenna doktor Sibel zorbaş hakkında ne düşünüyorsunuz burda oturan  2 kişi  orayı tavsiye ediyor ama internette şikayet sayfasında da ticaret yapıyorlar nerdeyse hastane kötü diyorlar doğuma alma yerleri falan şuan giden gören varsa bilgilendirme yaparsa genel olarak çok sevinirim

6 Cevap

+1 oy
(12 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Kesinlikle önermiyorum.

Tavsiye üzerine kendisine gittim, dokuz ay boyunca takibimi yaparken her şey gayet güzeldi. 38. hafta kontrolünün olduğu gün doktorum beni aramış (ilk kez arıyor) randevuya geç kaldı diye, telefonum evde kaldığı için ulasamadi. Nst den dolayı gecikmeli olarak muayeneye gittiğimde (bayramdan dört gün önce) doğumumun başladığını söyledi. Nst de hiç sancı görünmemişti ve hiç ağrım yoktu. Hiçbir şey hissetmiyorum eve gidip sancimi bekleyeyim dediğim halde bu şekilde gidemeyeceğimi, 4 cm açılma olduğunu, bebeğin üç saat içinde doğacağını söyleyerek bizi panikletti. Eşime hemen yatış kaydı yapmasını söyleyip, bana da sancimi odada beklememi söyledi. Asistanı beni odaya götürecek diye beklerken kendimi doğumhanede buldum. Bir de ebe muayene edecek dendi. O da aynı şekilde açıklık olduğunu söyledi. Hemen lavma yaptı. Hiç sancım yok diye defalarca söyledim. Sonra suni sancı takmak için geldi ebe. Doktor üç saat içinde doğacak diyor, bebeğimde de hiçbir sorun yok, neden suni sancı takıyorsunuz dedim. Israrla takması gerektiğini, doktorumun böyle söylediğini belirtti. Kabul etmedim. Eşim geldi o sırada. Çıkmak istiyoruz dedik, sorumluluğu aldığınıza dair kağıt imzalamaniz lazım dediler. İmzaladık çıktık. Ertesi gün başka bir hastaneye gidip muayene olduğumda kesinlikle bir açıklık olmadığını, herşeyin yolunda olduğunu söyledi yeni doktorum. Önceki gün doğumhaneden kaçtığımı anlatınca çok şaşırdı. İki gün sonra suyum ve sancım gelerek çok güzel bir normal doğum yaptım yeni doktorumla. Tavsiye üzerine gittiğim Sibel hanım bayramda rahatsız edilmemek için olacak ki zorla doğum yaptırmaya çalıştı. Dogumhanede başka suni sancı takılıp yatırılmış kadınlar da vardı. Suni sancı deneyecek, dogmazsa sezeryana alıp kurtaracakti kendini. 38 haftalık hamile halimle psikolojimi bozdu, tüm gün ağladım yanlış karar mı verdim ya doğarsa nereye gideceğim diye. Hiç bilmediğim bir doktoru bulmak ve ona güvenmek zorunda kaldım. Çok şükür ki arefe günü çok güzel bir normal doğum yaptım. Ataşehir de kime sorsam Sibel hanım da Sibel hanım diyip durdu. Sibel hanım tam olarak bunları yaşattı bana. Rahat anına gelirseniz iyi olabilir ama tatilini bozma ihtimaliniz olursa sizi ve doğmamış bebeğinizi kolayca gözden çıkarabilir. Söyleyeceklerim bu kadar...
-Reklam-
0 oy
(455 puan)
Eskiden çok iyi bir doktordu artık değil asla eskisi gibi ilgilenmiyor bitse de gitsek modun da bir doktor önermiyorum.Bizzat kendim gittim
0 oy
(890 puan)
Ben filiz sarpa gidiyorm arkadasmla beraber ikimizde memnunuz gayet ilgili guler yuzlu telefon numarasni veriyor ilk muayenedn bisy olrsa ulasmani istiyor msjlara cvp veriyor .. muayenede hersye dikkatlice bakıyor ..dogumhane hakknda bende cok seyler duydm aslnda kafamda soru isaretleri kalyordu ama ilk kizimi erende dogurmstm orda sanciki odanda cekiyorsn herkes yannda oluyodu ama.su an virustnxdolayi ztn hastaneye kimse gelemiyck oyuzdn taklmiyorm artk her kosulda dogumda yalnz kalicaz :)
0 oy
(1 puan)
yeniden gösterildi
Kesinlikle önermiyorum hanfendi başlarda bende çok güzel duyumlar almıştım kendisiyle önce avicenna hastanesinde tanıştık gayet güzel yüzlü insanı rahatlatan bir yapısı vardı fakat şöyle ki rutin jinekolojik muayenelerde benim bildiğim kadarıyla kist miyom VS varmı diye kontrol ediliyor ama doktor hanım ben sormadan bakma gereği duymadı sonradan aaa birde miyomunuz varmış dedi. Neyse çok ciddiye almadım sıcak yapısı bu hatasını görmezden gelmeme neden oldu ikinci muayeneme medicadana devam ettik kendisi bir takım ilaçlar yazdı ve numarasını verdi eğer bir durum olursa ulaşabilirsiniz diye verdiği ilaçlar şiddetli yan etki yapınca whatsp tan soru sordum ama doktor hanım ilk soruda engelleme gereği duydu sanıyorum ki artık hastalara ticari gözle bakıyor. 
(248 puan)
evet kime sorsam böyle dedi dogumda değişiyorlarmış . eskiden iyiymiş ama artık tamamen ticari gözle bakılıyor çok haklısınız
(1 puan)
düzenledi
Umarım en kısa süre içerisinde güzel bir hekimle karşılaşırsınız.
0 oy
(1 puan)
Baştan söylememiz gerekir ki ,biz çektik siz çekmeyin. Bebeğiniz sağlığı ve kendinizin ruh sağlığı için kesinlikle Sibel doktoru önermiyoruz. Sebebi ise ; Doktor sibel hanıma hamileliğimin sonlarına doğru çevremde birkaç kişinin önerisiyle gitmeye başladım. Önceki gebeliğimin riskli olduğunu ve bebeğimizin bazı sebeplerden dolayı kaybettiğimizi belirtmiştik. Kendisi hassasiyetimizi bilmesine rağmen sonraki muayenelerdeki tavrı tutumu hiç hoş değildi. Ayrıca yaptırmam gereken tahlil ve almam gereken vitamin vs. var mı, yok mu kendisi biz ona sormadan direkt olarak açık bir şekilde hiç bir zaman belirtmemiştir. Ultrasondan bakarken sürekli olarak bebeğimizin kafasının büyük olduğunu şakayla karışık bize son ana kadar vurgulamıştır. Halbuki bundan önceki hamileliğimin hikayesini bilen bir doktordan hastanın psikolojisini düşünerek daha hassas davranmasını beklerdim. Kendisi ayrıca doğumuma bir ay kala bebeğimin pozisyonunun normal doğum için uygun olmadığını belirtmiştir. Her hafta nst ye bağlanmaya giderken acaba beni gittiğimde doğuma alırmı bu hafta diye düşündürerek sezaryan doğuma teşvik ettiğini hissettirmiştir. Halbuki bebeklerin pozisyonlarının son bir gün kala bile değişebileceğini herkes bilir. Doğuma az kaldığı için doktorumuzu değiştirmemiştik ve normal şekilde sancı çekerek doğumum bir gece yarısı başlamıştı sabah gittiğimizde herşey normal ilerliyordu ama kendisi yine mesai saatleri içinde doğumumu sonlandırmayı kafasına koyduğu için doğumun normal seyrini bozmuştur ve gereksiz müdahalelerde bulunmuştur saat 5 e yaklaşırken bebeğin kalp atışı düşüyor ve  bebeğinizin kafası büyük zaten normal doğum olmaz diyerek stresli bir şekilde bizi son anda ameliyata almıştır. Bebeğimiz doğduğunda kafasının ölçümleride gayet normal çıkmıştı ve hiçte büyük bir kafaya sahip değildi.

Ayrıca doğumdan sonrada bebeğimiz yoğunbakımda 10 gün kalmıştır. Biz bu durumunda doktorumuzun yaptığı yanlış ve eksik müdahaleler yüzünden olduğunu düşünüyoruz.

Sezeryan doğumunda bir doğum aracı olduğunun farkında olan bilinçli bir aileyiz fakat doktorumuzun bize yaptığı açıklamalar ve profesyonel olmayan tavrı sebebiyle kendisi hafızamızda "sezaryancı doktor" olarak  kalmıştır. 

Kimseye bu doktoru asla ama asla önermiyoruz.Doktor tarafından yapılan tıbbi hatalar ve davranış bozuklukları hastane yönetimine dilekçe olarak bildirdik. Tutumlarına göre hukuki haklarımızı da gözeteceğiz.
0 oy
(133 puan)
Sibel hanımı bilmiyorum ama Mustafa bey vwr çok iyi bir doktor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 241 göst.
0 oy
0 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 387 göst.
4 Ocak 2020 Doğum kategorisinde A.Gamze Aydin (4 puan) sordu
0 oy
1 cevap 1,214 göst.

652,403 soru

3,432,902 cevap

4,265,904 yorum

184,391 üye

...